Nema stajanja u Partizanu - Stigao naslednik Andrije Živkovića!

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.06.2016.
12:54
Izvor: Sportske.net

Još jedno upražnjeno mesto u ekipi Partizana danas je popunjeno novim pojačanjem! Predstavljen je kao naslednik doskora najboljeg fudbalera crno-belih.

Screenshot: Partizan TV
Screenshot: Partizan TV

Povezane vesti

Nepunih pola sata posle promocije Miroslava Radovića, Partizan danas promovisao i 21-godišnjeg krilnog igrača Marka Jankovića.

Sportski direktor Ivica Iliev je naglasio da se i od ovog momka očekuje mnogo, nešto kao od Nemanje Mihajlovića prošle zime.


''Marko je dete Partizana, igrač koji je igrom sudbine zaobilaznim putem stigao ovde kod nas. Dovodimo ga kao ozbiljno pojačanje. Sećate se sa kakvim žarom sam pričao o Neci Mihajloviću...

Sada sam nešto iskusniji, pa neću sa tim žarom da govorim i danas, ali očekujemo mnogo. On dolazi kao veliko pojačanje.

Mire Radović je zadužio 'desetku', jer je igrao na toj poziciji od kada je otišao iz Partizana.

Janković je krilni igrač i to je ono što nam je trebalo posle odlaska Živkovića.

Prema tome, sada imamo dva odlična krila, mlada krila. Potpisali smo ugovor na godinu dana sa mogućnošću otkupa.

Olimpijakos nije bio voljan da ga pusti, ali je i kod njega prevagnula velika želja da se vrati u Partizan'',
izjavio je Iliev.

Marko Janković je izrazio nadu da će sa Partizanom osvojiti duplu krunu.

''Ja ću da dam sve od sebe kako bih dao što više klubu i kako bih postao bolji igrač. Teško je doći do cilja, mnogo nas je i samop najjači mogu da ostvare svoje želje'', konstatovao je Janković.

Reč je potom ponovo uzeo Iliev, koji je još jednom ilustracijom želeo da pokaže javnosti o kakvom se pojačanju radi.

''Mi smo sve njegove utakmice odgledali i imali smo skauting službu koja je to radila. Zanimljovo je da mi više čestitaju na dovođenju Marka, nego Mireta. Setite se kako ste reagovali posle dovođenja Nece Mihajlovića'',
zaključio je Iliev i najavio dovođenje još dvojice novih fudbalera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

37 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Poznavalac
Wednesday, 15.06.2016
14:41

katastrofa od kvazi pojacanja,ako ode brasanac bicemo i slabiji..pa ovaj je u mariboru sluzio za rotaciju,a mi ga predstavljamo kao pojacanje

avatar
SAMO TEBI VERNI
Wednesday, 15.06.2016
18:41

A zasto?pa mali Jankovic je ove sezone bio vrlo dobar u Mariboru

avatar
Tisina perhani!
Wednesday, 15.06.2016
14:15

u odnosu na proslu sezonu mnogo bolji tim!

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Wednesday, 15.06.2016
14:45

Mogao bi da nam bude i jos bolji, a valjda ce i biti. In Bob we trust:-D Fantomov/Fantomovljev prezimenjak otisao u kosarkaski klub onih kojima je Fantom proslog leta dao gol uz pomoc odrambenog igraca, steta za taj prelazak sto je pogresan sport u pitanju Hahaha

avatar
Iggy+Revolt
Thursday, 16.06.2016
15:16

Ja bas verujem u Boba. Verujem i znam sta ce da napravi od partizana. Narocito mi je drago jer sebe ubedjujete da se pravi neka mocna ekipa. Ne znam na osnovu kojih parametara, ali mi je drago da postoje likovi koji radije pricaju da veruju u nesto imaginarno, pre nego da pogledaju istini u oci. Ovo precutno klimanje glavom kod vas najvise volim :D

avatar
Markо Đorđević
Wednesday, 15.06.2016
23:10

Mnogo ste bolji stvarno, sada nece biti minus 30, nego minus 29 na kraju sezone.

avatar
Grobar977
Wednesday, 15.06.2016
13:51

Djurdjic i Cvetinovic stizu do odlaska u Poljsku! A onda cekamo odlaske Bozinova,Bandalovskog,Jevtovica(mada mislim da decko ima potencijal i treba nam jedan visok skocan igrac u vezi),Brasanca,Kosovica,Lukica itd itd... Ja bih licno voleo da Bozinov bude prodat jer ima bas visoku platu a nijednu veliku utakmicu nije odigrao dobro i onda da dovedemo jos jednog spica! Zao mi je sto smo odustali od 10ke nije mi jasno zasto, Radovic moze da igra desno krilo i poluspica ali svakako on moze da igra i desetku. Ko nije gledao Jankovica neka odgleda ovaj snimak od 2 min i sve ce mu biti jasno decko ima sve kvalitete potrebne da igra kod nas! https://www.youtube.com/watch?v=1F5jtcVt9gw Ovo je moj sastav:Saranov,Vulicevic,Gogua,Cvetinovic,Milenkovic,Everton,Brasanac,Mihajlovic,Radovic,Jankovic,Djurdjic. Mislim da je to moglo i bolje, ali opet to je odlican sastav i sa jos jednim spicem u rotaciji mozemo do Lige Evrope! Pozdrav!

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Wednesday, 15.06.2016
14:42

Pitanje je da li su definitivno odustali od ofanzivnog veznog, a ako jesu, to je zato sto se otvorila ozbiljnija mogucnost za Radovica. Zasto Milenkovic na l. beka, verovatno si hteo da kazes Miletic? I zasto Bogosavac tek tako da se preseli na klupu? Mani se Jevtovica, samo neka sto pre prodaju sve te koje si naveo...

avatar
Grobar977
Wednesday, 15.06.2016
22:06

Pa da zbog Radovica je to, pogresio sam hteo sam Miletic da kazem, njega sam stavio jer smatram da je decko kompletan bek dok Bogosavac po meni fizicki nije za evropu jos dovoljno spreman ali nije ni on los. Slazemo se trebaju da prodaju sve njih, ja mislim da ste svi malo prestrogi za Jevtu i setite se kako je igrao na pocetku sezone ali dobro svakako imamo Evertona,Radina i Brasanca(ako ostane). Pozdrav!

avatar
Tisina perhani!
Wednesday, 15.06.2016
15:48

tako je sve te koje si naveo treba da idu! pogotovu bugari lukic i fantom jevta!

avatar
Teleoptik 162km
Wednesday, 15.06.2016
13:15

Stiglo levo krilo, da zameni Andriju Mihajlovica.

avatar
Petar Petar
Wednesday, 15.06.2016
15:00

Nemanju valjda?

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Wednesday, 15.06.2016
16:19

Nije pogresno napisao.

avatar
ATLEICO-CHELSEA LIFE
Wednesday, 15.06.2016
13:15

Žile je nezamenljiv!

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Wednesday, 15.06.2016
13:13

??? (Saranov/Jovicic/Trnic)-???/Vulicevic,Gogua (M. Stevanovic/Milenkovic) Cvetinovic (Balazic/Bosnjak/Perisic), Bogosavac (Miletic)- Everton (Radin), Brasanac/Marjanovic (Nisic/Glavcic)- Jankovic (Golubovic/Damnjanovic), Radovic (Ilic/Djurickovic/Birmancevic), Mihajlovic (A. Stevanovic)- Djurdjic (???/Vlahovic). Imali smo Simica u ponudi, bas steta sto ga je Ika odbio, a takodje je bio ponudjen i Danko mada sam sada daleko vise za Djurdjica jer nikada nije igrao kod nas, a i mladji je, nije iskljuceno i produktivniji:-)

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Wednesday, 15.06.2016
13:30

I otpadaju Trnic, Bosnjak, Perisic, Glavcic, Damnjanovic i Birmancevic, posle verovatno i Brasanac. 33 minus 7 (6+1) jednako je 26, 26 plus 4 jednako je 30 od cega opet treba oduzeti jos neke tipa Jovicica, jedno celjade od stopera, ali i Golubovica. Verovatno ce se ipak za mesto po desnoj strani ravnopravno boriti Janko i Djuricko, ovo gore je tek skica.

avatar
Tisina perhani!
Wednesday, 15.06.2016
14:15

djurdja dolazi sto posto a za danka ne znam. to je u principu to ako bras ostane ali bih vise voleo da ode vreme mu je!

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Wednesday, 15.06.2016
13:59

Pardon, ne treba vise dodavati nista na cifru od 26, ta cetvorica su vec tu, a mozda ce i Vule da ode pa da Miladin tu bude alternativa.

avatar
Wednesday, 15.06.2016
13:07

Samo cepaj mali ! :) Napred Partizan !!!