Nema ''šok terapije'' u Partizanu!

Autor: Beta Beta
utorak 28.10.2014.
14:52
Izvor: Beta

To je, između ostalog, poručio trener crno-belih Marko Nikolić na današnjoj konferenciji za novinare, a pred odigravanje odloženog meča sa OFK Beogradom u sredu u Humskoj. On je opet najavio da će se Partizan ''odužiti navijačima'', iako je to trebalo da

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas da njegovi fudbaleri žele da se sutra protiv OFK Beograda iskupe za poraz u prošlom kolu Super lige i da se vrate na prvo mesto tabele.

"Na sredini smo teškog rasporeda i ova utakmica ima veliku važnost za nas. Pre svega iz psiholoških razloga, da se uzdignemo posle poraza od Jagodine, odužimo se navijačima i da se pobedom vratimo na prvo mesto", rekao je Nikolić novinarima u sportskom centru Teleoptik.

Partizan sutra od 16.30 igra zaostalu utakmicu sedmog kola protiv OFK Beograda. Crno-beli su u nedelju izgubili od Jagodine 1:0 i sada su na drugom mestu, sa bodom manje od Vojvodine.

Eventualnom pobedom sutra, vicešampion bi se vratio na prvo mesto, sa dva boda više od Vojvodine i četiri više od šampiona Crvene zvezde. OFK Beograd je za vikend kod kuće izgubio od Čukaričkog 0:4.

"OFK Beograd je dobra ekipa, spoj mladosti i iskustva. Imaju poletan tim. Nadam se da će sutra to pokazati i da će utakmica biti kvalitetna, odnosno da će se igrati na obe strane. Utakmica dolazi u pravom trenutku. Trebalo bi da pobedimo. Najbitniji je rezultat, ne toliko igra", rekao je Nikolić.

Trener je najavio promene u timu u odnosu na onaj koji je igrao u Jagodini.

"Biće određenih promena u odnosu na utakmicu sa Jagodinom jer je mnogo igrača umorno, ali mi svoj koncept igre i cilj nećemo menjati. želimo da pobedimo, i učinićemo sve da zaslužimo pobedu", rekao je Nikolić.

Partizan je prošlog četvrtka kod kuće izgubio od Bešiktaša u Ligi Evrope, a novinare je zanimalo kakvu "šok-terapiju" sprema posle dva uzastopna poraza.

"Nema nikakve šok-terapije. Bešiktaš smo odavno zaboravili, pošto je to druga dimenzija. Kao što nemamo mnogo vremena da slavimo kad pobedjujemo, tako nemamo ni da tugujemo posle poraza, već dižemo glavu i nastavljamo dalje", rekao je Nikolić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke