''Nema šanse'' da Zvezdu izbace iz Superlige?

Autor: Darko Mitrović
subota 28.02.2015.
10:36
Izvor: Sportske.net, Sport

Posle najnovijih spekulacija u javnosti da bi na proleće Crvena zvezda mogla da doživi još teži udarac nego prošle godine, kada je diskvalifikovana sa evro-scene, stigla je i reakcija iz Ljutice Bogdana.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Dolazak proleća poslednjih godina ujedno znači i strepnju na Marakani da li će uspeti da se izbore sa nagomilanim dugovima iz prošlosti, kako ih na kraju sezone ne bi dočekale neprijatne vesti iz UEFA, poput prošlogodišnje o eliminaciji sa evro-scene.

Ukoliko aktuelno rukovodstvo Crvene zvezde ovog proleća ne ispuni svoje obaveze do 31. marta, sličan scenario je moguć i ovoga puta, ali i još drastičnije mere.

Naime, sada je i ponašanje FSS ''pod lupom'', Savezu se polako, ali sigurno ''vezuju ruke'' u vezi sa, na primer, davanjem ''uslovnih licenci'' za takmičenje, što je bila praksa u prethodnom periodu, pa se zato sada spekuliše da bi Zvezdu moglo da zadesi i izbacivanje iz elitnog ranga takmičenja u Srbiji.

Ubrzo je, ipak, stigla i reakcija iz Zvezde na ovu temu, a sudeći po njihovim uveravanjima, navijači aktuelnog šampiona ne treba da brinu - dugovi će biti ''rešeni''?

''Takva opasnost ne postoji. Rešeni su dugovi prema odlukama UEFA i FIFA i izbegnute eventualne sankcije. I ostatak potraživanja se planira u doglednom periodu, i pored brojnih nasleđenih problema iz prošlosti'',
prenosi ''Sport'' reagovanje iz Crvene zvezde.

U Zvezdi su uvereni i da su iz prošlogodišnjeg iskustva dosta naučili, ali je, ipak, veliko pitanje da li će bez podrške FSS-a uspeti da ubede nadležne organe u Evropskoj kući fudbala da su zaista na putu oporavka i izlaska iz dugogodišnje krize.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 28.02.2015
11:55

bas me zanima od kojih su para vratili dugove kad nikog nisu prodali a doveli su 10 igraca