Nema predaje! Bambi želi da piše istoriju sa Partizanom!

Autor: Beta Beta
subota 23.09.2017.
11:17
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je danas da je razočaran što zbog povrede neće moći da pomogne ekipi u predstojećim važnim utakmicama, ali je na kraju uputio i jednu optimističku poruku.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Tošić, povratnik u crno-bele redove, povredio je list na utakmici protiv Napretka u sredu i očekuje se da će nekoliko nedelja biti van terena.

"Veoma sam razočaran povredom... Imao sam veliku želju da pomognem ekipi u narednim važnim mečevima, ali nažalost neću biti u mogućnosti. Podjednako me boli i činjenica da neću biti u sastavu reprezentacije za ključne utakmice. Nadam se da ću biti spreman posle reprezentativne pauze", rekao je Tošić za sajt kluba.

Tošić, povratnik u crno-bele redove, povredio je list na utakmici protiv Napretka u sredu i očekuje se da će nekoliko nedelja biti van terena.

Partizan u narednom periodu očekuje nekoliko teških utakmica. Prva je u nedelju protiv Rada, u 11. kolu Super lige Srbije.

Crno-beli su trenutno treći na tabeli domaćeg šampionata sa 20 bodova, odnosno imaju pet bodova manje od prvoplasirane Crvene zvezde.

"Morali smo bolje da započnemo sezonu. Gubljenje bodova protiv Voždovca i Napretka nas je stavilo u poziciju da zaostajemo pet bodova, ali ima još mnogo utakmica da se odigra i bodova koji su u opticaju. Siguran sam da će momci dati sve od sebe u nedelju i da će ispraviti greške koje smo pravili", rekao je Tošić.

Nakon utakmice na Banjici, izabranici Miroslava Đukića u četvrtak dočekuju Dinamo iz Kijeva u drugom kolu Lige Evropa.

"Već sam rekao da je bitno što smo započeli takmičenje pozitivnim rezultatom. Svaki bod ima značaj i daje na samopouzdanju. Sledeća utakmica može da opredeli dosta toga i žao mi je što nećemo imati navijače na našoj strani, jer to puno znači na ovakvim utakmicama. Daću sve od sebe da budem deo generacije koja će prezimiti u Evropi", rekao je Tošić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 56
Saturday, 23.09.2017
12:36

Ako su prosuti bodovi protiv zvezde zbog sudije koji nije dosudio dva penala za Partizan i zbog objektivnog hendikepa koji se ogleda u kratkom vremenskom intervalu za pripremu utakmice nakon gostovanja Videotonu za prosute bodove protiv Voždovca i Napretka je isključivi krivac Đukić. Imao je dovoljno vremena do tih utakmica da uvidi da Ćirković i Jevtović nisu za Partizan, a kad se tome još doda da je protiv Napretka Antonova izostavio čak i iz protokola pa nakon povrede Tošića i dalje držao Jankovića na levom beku i Jevtovića koji nije ni trebao da igra čak 60 minuta na terenu iako je bio ubedljivo, ali ubedljivo najlošiji igrač . Za poraz i dve nerešene protiv Olimpijakosa i Jang Bojsa uz loše suđenje uticao je takođe loš Đukićev izbor. Povrede su posledice loših Đukićevih postava jer igrače koji su prošli kompletne pripreme i koji su čak i bolji od svojih konkurenata rotira ili drži van protokola (Everton, Radin, Marjanović) dok je Kosović imao najviše minuta i pored nekompletnih priprema i pored nastupa za reprezentaciju. Isto je zaboravio da rotira Sumu i Tošića koji nisu prošli ili bar nisu kompletne pripreme i koji su kao i Kosović doživeli povrede. Nema predaje: https://www.youtube.com/watch?v=Co0HpLC86bM&feature=youtu.be

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Saturday, 23.09.2017
11:32

Dok se ti ne vratis: Stojkovic- Vulicevic (Miletic na nekim utakmicama iako mi nije za beka), Ostojic (Markovica bih stavio u Kupu), Mitrovic, Antonov- Everton- Jankovic, Suma, Pantic- Jovanovic, Ozegovic (Tava).

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Saturday, 23.09.2017
13:15

I El Monir na klupi kad Solomona nema, a nece ga biti kad/ako se vrati Alen iako ne pokrivaju bas identicne pozicije 1 kroz 1, i to u najmanju ruku toliko.

avatar
chaki
Saturday, 23.09.2017
11:27
avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Saturday, 23.09.2017
11:20

Vazno je veoma da ne izgubimo od Dinama, a to ce (sada) biti vraski tesko...