Nema čekanja - Đukić baca novajliju u vatru! (SASTAVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 29.06.2017.
17:42
Izvor: Sportske.net

Fudbalere Partizana od 18 časova očekuje četvrta kontrolna utakmica u sklopu priprema za nastupajuću sezonu, a slobodno se može reći da će duel sa Kopenhagenom biti najveći ispit do sada.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Šampion Srbije za manje od dve nedelje igra prvu utakmicu u kvalifikacijama za Ligu šampiona zbog čega će današnja kontrolna utakmica sa Kopenhagenom imati poseban značaj.

Crno-beli će trenutnu formu testirati protiv aktuelnog šampion Danske koji bi u daljim fazama kvalifikacija za Ligu šampiona mogao da bude rival Partizana.

Trener Miroslav Đukić ponovo će na teren poslati dve različite postave koje će igrati po poluvreme, s tom razlikom što je došlo do određenih rokada u odnosu na duel sa Kapfenbergerom.

Šansu da igra dobiće Danilo Pantić koji je zbog zdravstvenih problema propustio prethodnu utakmicu, a u timu neće biti golmana Nemanje Stevanovića i Đorđa Lazovića.

Leandre Tavamba neće igrati danas, a svakako da je najznačajnija vest ta da je novajlija Nemanja Miletić u "protokolu" za utakmicu i da će igrati drugo poluvreme.

Partizan (1. poluvreme): Kljajić, Vulićević, Ćirković, Ostojić, Miletić, Janković, Everton, Kosović, Đuričković, Mihajlović, Jovanović.

Partizan (2. poluvreme):
Jovičić, N. Miletić, Marković, Bošnjak, Munir, Radin, Marjanović, A. Stevanović, Ilić, Pantić, Đilas;

Kopenhagen: 1 Andersen, 2 Hogli, 3 Bengtsson, 5 Johansson, 6 kvist, 14 Thomsen, 16 Gregus, 17 Kusk, 20 Boilesen, 23 Pavlović, 28 Sotiriou.

Utakmica se igra na stadionu u Odrancima, a početak je zakazan za 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke