Neki su danas slavili na "Marakani"...

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.06.2014.
19:23
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

U danima kada se na "Marakani" bore sa problemima koji bi mogli da ugroze egzistenciju najtrofejnijeg srpskog kluba, pionirska i kadetska selekcija proslavile su titule.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Tekuća godina ostaće upisana crnim slovima u bogatoj istoriji FK Crvena zvezda zbog suspenzije koju je UEFA nedavno izrekla šampionu Srbije.

Sve što se po tom pitanju dešavalo tokom prethodnih nedelja bacilo je u zapećak rezultate prvog tima ali i uspehe mlađih kategorija kluba sa "Marakane".

Pionirskoj i kadetskoj selekciji Crvene zvezde pošlo je za rukom da osvoje titule u prvenstvu Srbije a trofeji su im uručeni u sredu.

Trofeje Zvezdinim mladim nadama uručio je Igor Janković, koordinator u radu omladinskih selekcija FS Srbije.

Janković je tom prilikom čestitao pionirima i kadetima Crvene zvezde i naglasio da je od titula "mnogo važnije biti dobar čovek, jer samo dobri ljudi zaista mogu postati i dobri sportisti".

Ovakvi rezultati mlađih kategorija FK Crvena zvezda mogu da raduju čelnike kluba koji će, hteli ne hteli, uskoro morati da se suoče sa time da će igrači iz mlađih kategorija morati da dobiju više prostora u prvom timu jer dovođenje onih iskusnijih neće biti moguće.

Zvezda pioniri

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke