Nekadašnji ''vojnik Partizana'' najavljuje pobedu nad Zvezdom

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 13.07.2017.
10:57
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Naravno, današnjeg rivala veoma ceni, dobro je upoznat sa kvalitetima srpskog vicešampiona, ali i zna šta je prednost njegovog tima u ovom trenutku.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Ismael Beko Fofana danas će predstavljati najveću opasnost po gol Filipa Manojlovića, u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, između Irtiša i Crvene zvezde (16 časova).

Fudbalska javnost u Srbiji je ovog momka upoznala još dok je bio član Partizana. Iako je imao malu minutažu u crno-belom dresu, vrlo brzo je stekao simpatije navijača crno-belih koji su mu često skandirali ''Beko Fofana, vojnik Partizana''.

Ipak, nije dobio priliku da oseti čari nastupa u ''večitim derbijima'', pa je posle neuspele epizode u Partizanu karijeru nastavio u Čukaričkom, odakle se preselio u Irtiš.

Uoči današnjeg duela, Fofana je u izjavi za ''Žurnal'' poručio da Irtić može da savlada Crvenu zvezdu, naravno priželjkuje pobedu bez primljenog gola, iako je svestan da to neće biti nimalo lako.

Ipak, njegov motiv je ogroman danas.

''Imam poseban motiv, ali je činjenica da u Partizanu nisam dobio šansu da igram u večitom derbiju, bio sam samo na klupi. Probaću sada da iskoristim priliku'', poručio je Fofana.

Njegova ljubav prema Srbiji, Beogradu, Partizanu, nije nestala, pa jedva čeka revanš i povratak u naš glavni grad.

''Srbija je moja druga zemlja. Uželeo sam se Beograda, volim ga kao i navijače Partizana'', poručio je Fofana, ''tamnoputi Srbin'', kako ga u Irtišu zovu pojedini saigrači.





Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DejanGrobar85
Thursday, 13.07.2017
23:29

Beko je sedeo na klupi protiv Zvijezde,a ovi pisu da je najopasniji po Zvijezdu :)

avatar
Nenad Šmigić
Thursday, 13.07.2017
14:43

po slici bi se ponajmanje reklo da je pripadao Partizanovoj vojsci..pre bi se reklo da naginje ka onoj drugoj,svakom coveku mrskoj vojsci !!!

avatar
napred Panktizan!
Thursday, 13.07.2017
15:59

Malo si pomesao gestikulaciju. To sto ti mislis jd ruka ispred sebe. A vidim i da ne znas koji je nadimak imao Fofana u Partizanu i kako je otpozdravljao grobarima. Ovaj kadar je samo zavrsni trenutak vojnickog pozdrava.

avatar
R E V O L T
Thursday, 13.07.2017
11:09

Milan Beko Fofana:-D Igrao je u 145. Derbiju, usao je pred kraj umesto az.