Nekadašnji srpski asovi ponovo na terenu, upisali i prvu pobedu!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.11.2015.
23:42
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Fudbaleri koji su godinama nosili dres sa državnim grbom sada su se okupili u selekciji veterana Srbije. Odigrali su i debitantski meč i upisali prvi trijumf.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Selekcija veterana Srbije odigrala je u Petrovcu na Mlavi utakmicu protiv veterana domaće Sloge i upisala trijumf rezultatom 3-1.

Dres Srbije na ovom meču nosili su: Ivica Kralj, Kuzman Babeu, Branislav Borojević, Zdravko Borovnica, Zoran Đurić, Spira Grujić, Nenad Jestrović, Goran Kadenić, Ognjen Koroman, Mladen Krstajić, Dejan Milovanović, Savo Milošević, Zoran Mirković, Zdenko Muf,  Aleksandar Sarić, Aleksandar Stanković, Darko Tešović, Nikola Todorović, Miroslav Čermelj, Slaviša Čula, Voja Sinđić, Marko Mitrović i Nenad Vanić.

Strelci u ovoj prvoj zvaničnoj utakmici selekcije veterana Srbije bili su Voja Sinđić, Marko Mitrović i Nenad Vanić.

Posle meča, jedan od aktera i potpredsednik FSS Savo Milošević je izrazio nadu da će utakmice veterana uskoro prerasti i u lepu tradiciju.

''Sve aktivnosti vezane za reprezentaciju veterana Srbije biće uvrštene u Statut FSS i tom delu ćemo, takođe, posvetiti veliku pažnju. Bilo je ranije nekoliko selekcija veterana koje su vezivane za državni tim, ali moram da naglasim da je ovo bio prvi zvaničan meč reprezentacije veterana Srbije.

Želja nam je da na ovaj način, kroz angažovanje veterana, gradimo i negujemo kult reprezentacije. Cilj je da ovakvi mečevi i slične akcije postanu tradicija''
, izjavio je Milošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke