Neka se Zvezda pojačava, Partizan cilja duplu krunu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.12.2014.
12:16
Izvor: Sportske.net, Sport

Šest bodova prednosti na kraju jesenjeg dela sezone svakako je velika prednost za Partizan u odnosu na ''večitog rivala'', ali je prethodnih sezona bilo slučajeva da se i veća prednost na proleće ''istopi''. Ipak, čuvar mreže Partizana ne brine...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Iskusni golman Partizana i potencijalni reprezentativac Srbije Milan Lukač ima dosta razloga da bude zadovoljan proteklom polusezonom.

Pre svega, branio je odlično, sigurno, bez većih kikseva koji bi skupo koštali njegov klub, a ni rezultati, pogotovo na domaćoj sceni, nisu izostali.

Partizan će proleće dočekati mirno, bar prema onome što se vidi na tabeli, a kad je učinak u Evropi u pitanju, čini se da je moglo i malo više i bolje, sa čime se slaže i Milan Lukač u intervjuu za ''Sport''.

''Da smo uspeli da eliminišemo Ludogorec, a bili smo tako blizu, sigurno bismo imali realnu šansu da se domognemo Lige šampiona. Ostvarili bismo i veći koeficijent, zaradili više novca za klub. Ali, ne može sve da bude idealno'', konstatuje Lukač.

U svakom slučaju, crno-beli su imali sasvim solidno iskustvo na evropskoj sceni, a na proleće ih očekuje završnica puta ka domaćim trofejima.

Osim šest bodova viška na čelu tabele Superlige, crno-beli su se posle dve ''sušne'' sezone, plasirali i u završnicu Kupa, pa je i dupla kruna na vidiku.

''To pitanje i ne treba da se postavlja, dupla kruna se nameće sama po sebi od početka sezone. To će nam biti izazov, jer se i naši rivali pojačavaju, ali važno je da se mi dobro pripremimo, a imaćemo i takmičenje manje u rasporedu, što će doneti rasterećenje, pa verujem da ćemo i u nastavku sezone nastaviti u istom stilu'', poručio je Lukač, a prenosi ''Sport''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
master_commander
Tuesday, 16.12.2014
13:30

Realno, kada se pogleda kvalitet timova u nasoj ligi sve ispod duple krune je razocarenje za crno-bele.

avatar
kostajnicacz
Tuesday, 16.12.2014
13:58

zvezdas sam ali se ovde alazem s tobom mada to moze zavisiti i od ekipa u kakvom stanju bude na prolece jer kup je specifican i tu moze da dodje do iznenadjenja sto se tice prvenstva 6 bodova je velika prednost i bilo bi cudo da to partizan propusti (ja kao zvezdas cu ipak da se nadam tom cudu)

avatar
Tuesday, 16.12.2014
14:19

Nadaj se ti da vam ode nekako Terzic i ostali vasi mesetari, da nekako zavrsite drugi i igrate evropu jer ma koliko mnogi zbog kompleksa pricali kako ne zele da ucestvuju igrati u evropi pa makar gubio sve utakmice mnogo mnogo znaci. A titule, prave, ce doci kad se to i zasluzi.