Neka se spreme Norvežani, ''Orlići'' pojačani iz A selekcije!

Autor: Milovan Longinov
utorak 25.10.2016.
09:16
Izvor: Sportske.net

Veliko pojačanje za Tomislava Sivića.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Slavoljub Muslin i Tomislav Sivić dogovorili su se da vezni fudbaler Astane predvodi Orliće u dvomeču sa Norveškom u baražu za plasma na EP.

Mlada selekcija Srbije će 11. i 15. novembra odigrati dvomeč protiv Norveške, zajedno sa Markom Grujićem i Sergejom Milinković-Savićem koji su još letos vraćeni da pomognu ekipi Tomislava Sivića.

"Maksimović nam mnogo znači. Sa njim su rasterećeniji ostali igrači sredine, što se najbolje videlo na gostovanju u Italiji, jedinom meču ove jeseni sa Maksimovićem u timu", rekao je Sivić za "Sportski žurnal".

Pored toga, Sivić je otkrio da razmišlja da u reprezentaciju pozove Nikolu Ninkovića koji je konačno počeo da igra u dresu Đenove.

Podsetimo, Srbija najpre dočekuje Norvešku 11. novembra od 18 sati na stadionu Partizana, a revanš je četiri dana kasnije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Wednesday, 26.10.2016
18:44

Džigi je izleteo iz reprezentacije posle Kruševca, ne treba ga vraćati jer bi bilo kontraproduktivno. Videli smo na prošlom EP kad je igrao Đurićić umesto momaka koji su izborili to. Nema potrebe, tu su Gruja, Maksa, Lukić, Sergej...

avatar
noname
Tuesday, 25.10.2016
10:00

sa iole ozbiljnijim trenerom pričali bi o finalu EP, a ne o baražu!

avatar
Mangus
Tuesday, 25.10.2016
09:25

Ne treba previse eksperimentisati u odlucujucim utakmicama. Maksa je odlican, igra redovno i zna ekipu. Ninkovic je tek poceo pa ne treba preterivati i gurati ga odmah u tim