Neftči ulazi u formu, Volkov pod znakom pitanja?

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 17.08.2014.
10:41
Izvor: Sportske.net

Zabrinjavajuće vesti stižu za FK Partizan pred duel sa Neftčijem u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan će u četvrtak odmeriti snage sa Neftčijem iz Bakua u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a pitanje je u kom će sastavu izaći na teren stadiona u Humskoj, pošto trener Marko Nikolić ima mnogo problema sa povredama.

Naime, zbog povreda su izostali u prva dva kola domaćeg šampionata dvojica omladinskih reprezentativaca, Andrija Živković i Danilo Pantić, a veliko pitanje se postavlja hoće li i Vladimir Vokov biti spreman za meč koji se igra u četvrtak.

Volkov je bio primoran juče na utakmici protiv Radničkog iz Niša da napusti utakmicu pred sam kraj prvog poluvremena, a danas u toku dana će se tačno znati hoće li on biti u stanju da pomogne svojim klupskim drugovima da ostvare dobar rezultat protiv ekipe iz Azerbejdžana. U pitanju je primicač desne noge.

Pored ovih loših vesti za Partizan, stiže još jedna takva iz Azerbejdžana. Naime, ekipa Neftčija je u drugom kolu domaćeg šampionata savladala Baki rezultatom 1:0, a jedini strelac na tom meču bio je Vobaj u 22. minutu.

Saša Stamenković nije bio u startnoj postavi ekipe, baš kao ni u prvoj utakmici koju je ekipa iz Bakua izgubila od Araza sa 3:0.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke