Nefči - Nema straha od Partizana

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.08.2014.
17:22
Izvor: Sportske.net

Ekspedicija Nefčija već je u utorak doputovala u Beograd, gde se priprema za prvi meč poslednjeg kola kvalifikacija sa Partizanom, a iz izjava njihovih igrača može se zaključiti da su prilično samouvereni.

neftchipfk.com
neftchipfk.com

Povezane vesti

Jedan od ključnih igrača u timu iz Bakua je i defanzivac Denis Silva, koji uverava da su njegovi saigrači i on silno motivisani da eliminišu Partizan i domognu se Lige Evrope.

Uoči sutrašnjeg duela, u Nefčiju su analizirali i igru Partizana u Nišu, gde su beogradski crno-beli slavili sa 4-1, ali Silva uverava da protiv Nefčija klub iz Humske neće biti ni približno tako efikasan.

''Nadam se da im nećemo pružati priliku da nam zatresu mrežu. Imamo ogroman motiv, a verujem i snage da se plasiramo u Ligu Evrope'', izjavio je Silva.

Naravno, ovih dana je tema i teška finansijska situacija u Partizanu, ali fudbaler Nefčija ne želi da se preterano bavi time.

''Ne znamo tačno kakva je situacija u njihovom klubu. Takvi problemi se razlikuju od kluba do kluba, ali ja mislim da bez obzira na sve, to neće uticati na igru Partizana'', istakao je Silva.

Dodatno ohrabrenje za ekipu Nefčija je i činjenica da je najnovije pojačanje Nikolas Kanales dobio dozvolu da nastupi protiv Partizana

''Naravno, to samo još više povećava naše šanse'', zaključio je Silva.





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke