Nedić: "Drulović će se dokazati u Partizanu"

Autor: Beta Beta
petak 16.10.2015.
17:59
Izvor: Beta

Potpredsednik fudbalskog kluba Partizan Vojislav Nedić veruje da će Ljubinko Drulović uspeti da vrati ekipu u pobednički kolosek i istakao da će doskorašnji selektor Makedonije u Humskoj dokazati sve svoje kvalitete.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Potpredsednik fudbalskog kluba Partizana Vojislav Nedić rekao je danas da veruje da će se Ljubinko Drulović dokazati na klupi crno-belih.

"Jedan veliki Partizan doveo je velikog trenera. On će to dokazati. Drulović je bez imalo dileme prihvatio našu ponudu i nikakvih dodatnih finansijskih uslova nije imao. Daleko su skromniji nego što su bili dosadašnji i to Partizanu mnogo znači u ovom trenutku", rekao je Nedić novinarima na stadionu Partizana.

Drulović je juče sa Partizanom potpisao ugovor do kraja sezone uz mogućnost produžetka saradnje. On je na klupu crno-belih došao umesto Zorana Milinkovića.

Nedić je naveo da je Uprava kluba od Drulovića zatražila da stvori pravu atmosferu u ekipi, kako bi crno-beli počeli da igraju fudbal kako umeju.

"I dalje smo najkvalitetnije ekipa u ligi, ali negde smo izgubili našu igru. Suviše često posrtanja nisu adekvatna vrednosti koju Partizan ima", kazao je Nedić.

Potrpedsednik Partizizana se zahvalio Fudbalskom savezu Makedonije što je dozvolio da Drulović u Humsku dođe kao slobodan trener i nije tražio obeštećenje od 50.000 evra.

On se zahvalio i dosadašnjem treneru Partizana Zoranu Milinkoviću na svemu što je uradio u klubu.

"Nama je rastanak sa Milinkovićem vrlo teško pao, jer smo smatrali da je učinio sve što je bilo do njega. On nije smenjen, već je sam zatražio da ode i insistirao je na tome. On je rekao da ni pod kojim uslovima ne može da ostane. Partizan je njemu ponudio da vodi sledeću utakmicu i utakmicu protiv Atletik Bilbaa, da se objavi da odlazi, ali da ipak vodi te utakmice, ali je on to odbio", kazao je Nedić.

"U Evropi smo startovali dobro, želja nam je da tako i nastavimo. Tu je najveća zasluga Milinkovića", dodao je on.

Nedić je dodao da će Partizan u najskorije vreme imenovati sportskog dirketora i obećao da će klub zimski prelazni rok odraditi mnogo bolje nego prethodni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ВЧЋ ПДР!!!
Sunday, 18.10.2015
12:48

Nedicu, sram te bilo, ne znas ni kako se covek zove, a tvrdis za njega na predstavljanju da je veliki trener! Bruka velika! UPRAVA NAPOLJE!

avatar
Moja Zvezda i Srbija
Saturday, 17.10.2015
09:22

Dokazao se je i sa Makedonijom.

avatar
Ivancz
Friday, 16.10.2015
20:52

Drulović jeste dobar trener, ali ipak je mnogo lakše osvojiti zlato sa kvalitetnim klincima nego naterati Bozinova da trči. Na zimu mu odlazi A. Živković i možda Ž. Živković a na leto Šaponjic, nisi ni svestan u šta si se uvalio.

avatar
ВЧЋ ПДР!!!
Sunday, 18.10.2015
12:46

Nikakva narocita steta nije sto odlazi Zivko, samo da ne ode Darko, a i on ce otici...

avatar
baldekeita
Friday, 16.10.2015
18:05

Nedicu sta je sa stadionom?Sta je sa Ziletovim ugovorom?Pricas o svemu osim o onome za sta si nadlezan!

avatar
Branislav
Saturday, 17.10.2015
12:01

Cekaj prvo da nauci kako se Drulovic zove. Na konferenciji ga nazvao Milinko :D

avatar
Branislav
Monday, 19.10.2015
16:22

Ma kad Djura moze da Jojica nazove Sojicem, o cemu dalje da pricamo? :D

avatar
baldekeita
Monday, 19.10.2015
10:52

Gledao sam posle konferenciju za stampu,katastrofa :D Slicno je bilo i zimus nakon sto smo prodali Skuletica kada su mu novinari morali objasnjavati da Partizanu ne idu sva 4 miliona vec da i Radojica ima 20%,neverovatno koliko je covek izvan fudbala.