Neće Rajko protiv svoje Zvezde!

Autor: Darko Mitrović
subota 07.11.2015.
13:26
Izvor: Sportske.net

Oglasila se Crvena zvezda, ali i Predrag Rajković, čije se ime iznenada našlo u centru jutrošnjih spekulacija o navodnom falsifikovanom potpisu na sporazum sa bivšim klubom.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Potvrdu onoga što je Crvena zvezda objavila u današnjem zvaničnom saopštenju, a što možete da čitate OVDE dao je i golman Predrag Rajković, pa bi na ceo ovaj ''slučaj'' trebalo da bude stavljena tačka.

Rajković se oglasio na ''Vajber četu'', uputivši poruku javnosti da sa Zvezdom nije imao, niti sada ima bilo kakav problem.

''Hoću ovim putem svima da kažem da priče koje su se danas pojavile da između mene i Crvene zvezde postoji bilo kakav problem nisu tačne!!! Nikada ne bih bio prepreka mojoj Zvezdi ni na koji način i krivo mi je što se tako nešto pominje'', jasan je Rajković.

A sada, kada nikakvih problema te vrste više nema, svi u Crvenoj zvezdi mogu u potpunosti da se okrenu današnjoj utakmici sa Metalcem, u okviru 17. kola Superlige i pokušaju da se domognu 14. uzastopne pobede u domaćem šampionatu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
i.sarajevo
Saturday, 07.11.2015
17:20

opasni, na sve moguce nacinedestabilizovati zvezdu prvopoceli preko djonija,pa izbori ,,,,,,,,,,evo sad rajko zasto zvezdu neostave namiru,,,a daje na tabeli i formi kao neki koj isebe smatraju bogovima bila bi na svim medijima izrugivana i sprdanja ovako mir tole i propali general imaju velike usi

avatar
Србија Звезду воли
Saturday, 07.11.2015
15:14

Svaka cast Rajko kakvu si samarcinu lupio partizanskim novinarima.

avatar
Nikola_pg
Saturday, 07.11.2015
14:52

A ko je uopste mogao i da pomisli da je drugacije.... Nece nas niko i nista destabilizovati.