Neca Mihajlović: "Dobro je, raspucali smo se"

Autor: Pavle Knežević
subota 22.07.2017.
22:10
Izvor: Sportske.net

Strelac najlepšeg gola na meču bio je presrećan, kao i ostali igrači Partizana. Pobeda nad Mačvom im je odličan uvod u meč sa Olimpijakosom.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Igrači Partizana bili su vrlo zadovoljni pobedom nad Mačvom, ali i rezultatom, igrom i uopšte nastupom i svi se slažu da je trijumf od 6:1 odlična uvertira za utakmicu sa Olimpijakosom u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Strelac najlepšeg gola na meču Nemanja Mihajlović rekao je da je u prvoj utakmici Super lige bilo mnogo bolje nego u odnosu na pripremni period, kada su crno-beli igrali utakmice u kojima nisu davali ni gol.

"Ali, dobro je, raspucali smo se. Mačvi čestitam na fer igri, jedna su od retkih ekipa koja ne dođe ovde i stane ispred svojih 16 i non-stop se brani. Pokušavali su da igraju, da nas ugroze iz kontre. Želim im sve najbolje u nastavku sezone. Nama ostaje da ovako nastavimo. Sigurno je ovo bila dobra uvertira za Olimpijakos. To je ono što je bitno, borićemo se iz svih snaga da ostvarimo rezultat", rekao je Mihajlović novinarima posle meča.

Olimpijakos je do danas bio zabranjena tema, a sada je u centru pažnje.

"Zna se da je Olimpijakos veliki klub, ali ja iskreno ne znam ni ko je trenutno tamo, ni koji igrači, samo znam da su kvalitetna ekipa. Što Partizan ne bi mogao da odigra dobru utakmicu i napravi dobar rezultat pred revanš? Moraš da pobediš jednog velikog protivnika da bi se plasirao u Ligu šampiona. Ne može sve da bude na 'izvolte', u Evropi nema lakih protivnika", rekao je Mihajlović.

Navala na karte je velika, tako da je uprava odlučila da otvori i severnu tribinu.

"Drago mi je zbog toga. Voleo bih i da na naše prvenstvene utakmice ljudi dolaze u što većem broju. Mislim da smo to zaslužili dosadašnjim igrama i trudićemo se da tako nastavimo i dalje", rekao je Mihajlović.

Kapiten Filip Kljajić kazao je da je ova pobeda bila očekivana, ali da je ipak dobro došla.

"Bili smo favoriti pred utakmicu, za očekivati je bilo da pobedimo. Ovo nam je mali podstrek za sledeću utakmicu. Imamo dva dana da se spremimo i odigramo što bolje. Mislim da možemo da prođemo Olimpijakos. Znamo kakve kvalitete ima, još bolje ćemo se upoznati u ova dva dana. Mislim da ćemo se suprotstaviti najbolje moguće. Svakako da bi veliki plus bio da ostanemo bez primljenog gola u Beogradu. Bilo koji rezultat sa nulom ide nama na ruku", rekao je Kljajić.

Uroš Đurđević
takođe se upisao u strelce, a posle meča je blistao.

"Nije moglo lepše. Ubedljiva pobeda i dobra uvertira za meč protiv Olimpijakosa. Dobro smo ušli u meč, što je bitno. Protiv Podgorice u Budućnosti nije bilo tako. Danas smo igrali odlično i ja sam prezadovoljan. Iskreno se nadam da će u utorak biti još bolje", rekao je Đurđević.

Bojan Ostojić
je kazao da je pobeda najbitnija, a onda je pričao i o okršaju sa atinskim crveno-belima.

"Moramo da ispunimo sve uslove koje šef traži. Moramo protiv Olimpijakosa da uđemo kao u prvih 20 minuta danas. Visoka je prepreka, ali ja verujem da možemo da je preskočimo. Olimpijakos svake godine igra Ligu šampiona, neće biti lako, ali moramo da damo maksimum na terenu. Ako to uradimo, možemo da ostvarimo pozitivan rezultat. To je, naravno, da pobedimo i ne primimo gol", rekao je Ostojić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nakoto Nagano
Sunday, 23.07.2017
01:01

Idemo dalje, samo da verujemo u to. Nije Oli nista posebno.

avatar
Malo veliki covek
Sunday, 23.07.2017
00:26

Nadam se da necete primiti gol u Bg, ali dajte im bar 3 komada ukupno da vide da nije lako protiv Partizana!

avatar
kamiondzija
Saturday, 22.07.2017
22:44

Ja verujem da mozemo preko Grka!

avatar
El Matador PFC-FCB
Sunday, 23.07.2017
00:04

I Partizan i Zvezda prolaze svoje protivnike! Oba naša kluba su u prednosti jer imaju takmičarske mečeve. Zvezda 5, Partizan 3 a Sparta i Olimpijakos izlaze iz pripremnog perioda a upravo te prve utakmice su najgore jer su noge teške kao što je Partizanu bilo protiv Budućnosti isto će teško biti i Grcima i Česima.

avatar
Šta te briga
Saturday, 22.07.2017
22:44

Nemanja Mihajlović je dečko koji iz dana u dan pokazuje da se vraća u svoju staru dobru formu.