Ne pomaže ni Fofana - Partizan izgubio od Donjeg Srema!

Autor: Darko Mitrović
subota 06.09.2014.
21:59
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Donjeg Srema savladali su Partizan u zanimljivoj i efikasnoj utakmici u Pećincima, koja je poslužila i jednima i drugima kao dobra provera za nastavak sezone.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Čak sedam golova mogli su da vide gledaoci, njih blizu hiljadu na ''Kutpoint Areni'' u Pećincima, a na kraju bolji je bio domaćin, koji je crno-bele savladao sa 4-3!

Pećinčani su sjajno ušli u ovaj meč i već u prvih dvadeset minuta stekli dva gola prednosti. Crno-bele je ''načeo'' iskusni Spalević u 14. minutu, da bi prednost domaćina duplirao Stanisavljević, četiri minuta kasnije.

Partizan je, poput evropskih mečeva protiv Ludogoreca i Nefčija, uspeo da ubrzo nadoknadi zaostatak, golovima Fofane u 30, i Ćirkovića posle kornera Lazovića u 37. minutu, ali da Donji Srem na odmor ipak ode sa prednošću, potrudio se Đuro Zec u poslednjim trenucima prvog poluvremena, a posle nekoliko propuštenih prilika gostiju - 3:2.

Sredinom drugog poluvremena, Fofana je svojim drugim golom doneo novo izjednačenje Partizanu, ali je odluka pala u 85. minutu, kada je Marčeta postigao pobedonosni gol za domaće i pobedu rezultatom 4:3.

A da trener Partizana Marko Nikolić ima još razloga za brigu, potvrđuje i podatak da je prvi golman Milan Lukač već posle tri minuta igre morao van terena zbog povrede. Ako tome dodamo da i Brašanca čeka duža pauza, jasno je sa kakvim se teškoćama susreće stručni štab Partizana ovih dana.

A Liga Evrope je na pragu...

Donji Srem: Milinović, Lakićević, Crnomarković, Lakić Pešić, Prljević, Bukorac, Grujičić, Beljić, Zec, Spalević, Stanisavljević.

Igrali su još: Belić, Šarac, Košutić, Janković, Marčet, Tufegđić, Mazalica, Stanković, Ivanov, Peličić, Obuobi Abdul Rašid.

Partizan: Lukač (Živković 3′, Kljajić 46′)), Vulićević, Ćirković, Stanković, Islamović (Crnoglavac 80′) Adnan, Petrović Ivan, Marković, Marinković (Luka 69′), Ninković (Grbić 56′), Fofana, Lazović (Škuletić 46′).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke