(NE)MOGUĆA MISIJA - Zvezda sprema osvetu za Stojkovića!?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 07.02.2016.
12:45
Izvor: Sportske.net

Samo stavljanje imena Andrije Živkovića u kontekst sa Crvenom zvezdom izaziva talasanje u domaćoj javnosti, a šta tek reći za mogućnost da odbačeni fudbaler Partizana na leto pojača klub iz Ljutice Bogdana.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan pomirio se sa činjenicom da neće zaraditi od prodaje Andrije Živkovića što znači da će klupska kasa biti "osakaćena" nakon što Fondu Pinija Zahavija budu isplaćeni "penali" zbog kršenja ugovora.

Mladi reprezentativac Srbije u petak se vratio sa Kipra i do isteka ugovora će trenirati u Teleoptiku, a onda ga čeka selidba u inostranstvo.

Uprkos svemu onome što znamo i zaključaka do kojih možemo da dođemo racionalnim postupkom, ne možemo a da se ne osvrnemo na nešto što bi na leto moglo da izazove tektonski potres u fudbalskoj Srbiji.

Jasno je, radi se o potencijalnom prelasku Andrije Živkovića u redove Crvene zvezde, kluba koji planira izlazak u Evropu i uveliko formira ekipu za napada na Ligu šampiona.

Znamo da samo stavljanje imena Andrije Živkovića u kontekst prelaska u Crvenu zvezdu deluje sumanuto, ali zapravo postoje indicije da bi tako nešto moglo da se dogodi.

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić za sada tvrdi da nije realno da klub angažuje Andriju Živkovića, ali kod dela Uprave kluba iz Ljutice Bogdana postoji želja za osvetom Partizanu.

Pretpostavljamo da znate koji je transfer u bliskoj prošlosti jako zaboleo zvezdašku javnost. Iako Vladimir Stojković nije prešao iz Zvezde u Partizan, taj transfer na "Marakani" nikada nisu oprostili komšijama.

Kada se uzme u obzir sve ono kroz šta je prošao Andrija Živković u prethodnom periodu, a pod time podrazumevamo i tvrdnje članova Partizanove Uprave da je mladi fudbaler Zvezdaš, postoje razlozi zbog kojih bi pomenuti transfer možda i mogao da se dogodi.

Sa druge strane, čak i da je tačno ono što su u Humskoj tvrdili vezano za Živkovićevu navijaču opredeljenost, deluje potpuno neverovatno da mladi fudbaler pristane na to da pređe u Crvenu zvezdu.

Pred reprezentativcem Srbije se nalazi sjajna karijera i na leto će imati odrešene ruke u izboru novog kluba i nema sumnje da će biti toliko unosnih ponuda sa zapada koje u startu izbacuju Zvezdu iz trke.

Kada bi se dogodilo ovakvo fudbalsko čudo to bi značilo da u mladom igraču postoji želja za osvetom prema sadašnjem klubu, a teško je zamisliti da je Andrija Živković spreman da se kocka sa karijerom zarad revanšizma.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

98 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 09.02.2016
08:50

Kad za Zvezdu potpise Zile i amerikanci pobegulje ce da cvile.

avatar
ParniValjak!
Monday, 08.02.2016
12:04

Bolje da je odma otisao u zvezdu ako nju voli...Ovako ce ispasti da je izdajnik...

avatar
mmmarko
Monday, 08.02.2016
10:08
avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Monday, 08.02.2016
00:31

Jos jedna spektakularna vest ni iz cega...

avatar
Scepan Scekic
Sunday, 07.02.2016
22:49

On ako bude hteo moze da potpise i za Vojvodinu,pored Partizana i jos uvek Crvene Zvezde,postoji jos jedan kvalitetan klub u Srbiji,Vojvodina,tako da sto da Zile potpise za Zvezdu kad moze da ponovo bude saigrac Trujicu i Fici Knezevicu?U Evropi ima jedan graad,svi ga znaju kao Novi Sad... :)

avatar
Moemilo
Sunday, 07.02.2016
21:41

Ajd malo da budemo realni...nnOvo je obicna novinarska izmisljotina....da zaludan narod ima temu u dosadi!!!

avatar
KOPITE96
Sunday, 07.02.2016
20:29

Ovo se neće desiti

avatar
Skaut1
Monday, 08.02.2016
12:00

Naravno da neće, ali je moguće. Može dečko kao slobodan igrač gde mu je volja...Milko je iz inata prešao u Partizan (to je doduše bilo mnogo pre tvog rođenja) , ako se nastavi bezobrazna kampanja, bukvalno progon, ko zna kakvu reakciju može da izvedе?nŽile je trenutno najbolji igrač Partizana, svako bi ga poželeo u timu.

avatar
Robert Lewandowski 9
Sunday, 07.02.2016
20:15

Kakav bi ovo bio udarac za partiza

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 07.02.2016
20:22

Mi gde udarimo tu trava ne raste.

avatar
MightyMare
Sunday, 07.02.2016
19:48

Sve je moguce!nI Kleo se kleo...

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 07.02.2016
19:38

Kad Zile u Zvezdu stigne Srbiju ce na noge da digne. Kad u Zvezdu stigne on plakace lazni sampion. Pregovori su u toku i bice zavrseni u predvidjenom roku posle cega ce neki biti u soku.

avatar
Scepan Scekic
Sunday, 07.02.2016
22:43

To ce da se desi kad za Zvezdu potpise Leo Mesi.A ti decace samo sanjaj i zmajeve po sobi ganjaj.Nastavice se. :)

avatar
Scepan Scekic
Sunday, 07.02.2016
22:46

Jeste vala,plakace lazni sampion,koji je lider Kokeza superlige,kad bude pruzao ispodprosecne partije,i kad vas UEFA izbaci iz Evrope.Kad Zile u Zvezdi pocne da pati on ce moliti u Humsku da se vrati.

avatar
Scepan Scekic
Sunday, 07.02.2016
19:23

Samo ako je lud preci ce u klub kome kasne plate.Bolje biti rezervista u npr Liverpulu (jeste da ne volim ni taj klub ali eto za primer ga dajem) nego igrati za Zvezdu i to za dzabe.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 07.02.2016
19:17

Kad Zile u Zvezdu stigne Srbiju ce na noge da digne. Kad u Zvezdu stigne on plakace lazni sampion. Pregovori su u toku i napreduju kao kenguri u skoku.

avatar
Anonymous
Sunday, 07.02.2016
18:32

Andrija treba da gleda sta je najbolje za njega, i da se bez razmisljanja pripoji daleko jacem fudbalskom carstvu, koji u ovom trenutku ubedljivo najzdravije funkcionise kao klub u zemlji, sa ozbiljnim ambicijama. Klub koji po prvi put od 2006 godine zadrzava ekipu i napada neko takmicenje svom snagom, ne prodavajuci kostur tima. Sa planovima za poprilicno dugogodisnju dominaciju. Ono sto je najbitnije, za razliku od 2006 godine i napada na LS, ovog puta tamo Zvezdu u kvalifikacijama nece cekati neki buduci sampion Evrope ili neka izuzetno velika sila, tako da je LS sigurno ostvarljiv cilj. Od 2006 je format kvalifikacija daleko laksi, pa cak i sa mizernim koeficientom. Ako je slabasni Partizan sa tako jadnim timom i uzasnom igrom, mogao zamalo da se domogne LS, i proleca u LE, sigurno ovaj tim Zvezde nosen junastvom, kvalitetom, zeljom i navijacima, moze dosta vise i to je neoboriva cinjenica, ma sta god drugi pricali. Zvezda kao ubedljivo najjaci tim u Zemlji kakav se nije formirao jos od 2006, moze izboriti igranje u eliti, i sasvim sigurno da svaki mladi igrac u Srbiji bi zeleo da zaigra u tom takmicenju sa dobrom minutazom, tako da gledajuci realno, Andriji je Zvezda najbolja opcija.

avatar
Anonymous
Sunday, 07.02.2016
18:21

Ovde niko izgleda ne razmislja realno, a realnost kaze da njegov otac i Andrija se mnogo pitaju. Ne zeleci da ulazim u to koliko je Zivkovic veliki zvezdas kao i njegov otac, jer mislim to nije toliko bitno u svetu profesionalizma, verujem da je glavno u prici ta zelja oca i porodice za ostankom sina u zemlji, bar jos neko vreme, jer je jos uvek veoma mlad igrac i losa odluka moze mnogo da ga kosta u njegovom fudbalskom razvoju i karijeri. Sigurno je prisutna zelja da se Andrija posveti svom fudbalskom razvoju na miru, igrajuci jake utakmice sa velikom minutazom, bez razmisljanja o transferu i menadzerskim mutljavinama sa klubom. Andrija ne zeli prerano da ode u neki jaci klub, svestan rizika da moze da ga unisti kao i mnoge druge talente iz Srbije. Sasvim sigurno ne treba prerano pojuriti za novcem i rizikovati. Prelazak u Zvezdu bi mu bio verovatno i najbolji potez u ovom trenutku. Zvezda je tim koji ce biti jako blizu ulasku u LS, ili ce cak i uspeti u tome. Zveda ima velike sanse da zaigra u najboljem evropskom takmicenju, nudeci dosta jakih utakmica i mogucnost da se mlad igrac pokaze evropskoj eliti, da jednostavno pokaze svoju klasu i ozivi karijeru. Nakon ovoga sa Partizanom i ponizavanjem od strane sopstvenog kluba, kao i dosta mutnjim radnjama iza njegovih ledja, sada i ucenjivanja od strane kluba i vredjanja od navijaca tog kluba, ne bi uopste bilo cudo da se ovo desi. Niko ne shvata izgleda da je karijera u pitanju ovde, buducnost jednog talentovanog igraca. Ili se ne shvata, ili niko ne zeli da shvati realnost ove situacije, gledajuci kroz prizmu njegovog oca i mladog, perspektivnog fudbalera. Lako je ogranceno razmisljati kao neki obicni navijac. Stvarnost je drugacija.

avatar
Piksi G00L iz korner
Sunday, 07.02.2016
18:06

Bilo bi dobro da Zile dodje u Zvezdu jer to bi bio pun pogodak za njega i za Zvezdu medjutim ne verujem da ce to uraditi zbog pritiska koji bi posle nosio na ledjima, ali nikad se ne zna.

avatar
gosfkcz
Sunday, 07.02.2016
17:54

Eh jos kada biste ostavili momka na miru... Volim Zvezdu a on je ekstra igrac tako da bih naravno voleo da dodje ali mislim da je sama misao o tome toliko neozbiljna da ni mom klincu od devet godina nebi mogla da padne na pamet.

avatar
Major Lazer
Sunday, 07.02.2016
17:30

Jes da sam zvezdas, al mislim da je momak na mjestu i da ne bi ovo nikad napravio...

avatar
Grobari Slo
Sunday, 07.02.2016
17:05

O majko moja nema sita od toga jel vredno to uopste objavljivati i trositi vreme na te stvari

avatar
MixEr
Sunday, 07.02.2016
16:52

Glupe spelulacije i ponovo ogroman pritisak koji se vrši na ružan način na ovog fudbalera...Puštena je u etar kuloarska priča kako bi sad i oni koji sumnjaju u istinitost dobronamernosti uprave Partizana, prešli na njihovu stranu...a vi ste uspeli da se upecate na nju, kao da ste najgori vid žute štampe. Stvarno je ova vest dno dna i ne svatam kako ste mogli to sebi da dozvolite???? Nema potrebe dalje komentarisati...

avatar
FK Put
Sunday, 07.02.2016
16:29

jos jedna klasicna izmisljena novinarska glupost!!!

avatar
FK Put
Sunday, 07.02.2016
16:29

klasicna glupost!!!

avatar
Ivana Zile
Sunday, 07.02.2016
15:51

Daj ne lupajte vise. Jel vi stvarno nemate o cemu da pisete pa samo izvodite krive Drine?

avatar
Pedja84
Sunday, 07.02.2016
15:49

Verujem da bi ga neko zgazio autom ako bi doslo do toga,lud smo narod. Druze sto dalje odavde

avatar
Paul Dokic
Sunday, 07.02.2016
15:42

Kakva Zvezda, kakva Cuka, covek je svetski sampion, moze da ide gde hoce, realno nadam se Holandija ili Portugal, ali ako bi dosao, dobro dosao

avatar
rossastella
Sunday, 07.02.2016
15:31

Misija je možda (ne)moguća u ovom momentu,ne i neostvariva !!!

avatar
Dr Ivica Iliev
Sunday, 07.02.2016
15:25

Bas ce pored najvecih evropskih klubova da ide u zvezdu,a i u ostalom hoce da igra malo vise fudbal u evropi,jer jedno kolo kvalifikacija za ligu sampiona je jako malo za takav talenat...

avatar
Gospodin Misterioso
Sunday, 07.02.2016
15:11

Ako to uradi onda bi stvarno pokazao da ne voli Partizan!

avatar
bobar84c
Sunday, 07.02.2016
16:41

Kakve veze ima, on je profesionalac. Niste bili gadljivi na Stojkovica, Klea i Oumarua ....

avatar
Zvezdas do groba
Sunday, 07.02.2016
16:59

On navija za zvezdu ustvari

avatar
Sunday, 07.02.2016
15:08

Ne bi mu bilo lose da mozda odigra jos jednu sezonu ovde kod nas, narocito zbog pauze, a i o bi bio samo takav samar, ionako ga Zvezdasi vise cene od grobara. Mada bi vise voleo da dodje u Cuku, i tako bi imali vecu sansu za LE.

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Sunday, 07.02.2016
15:37

Ne moras tamo da mi odgovaras...

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Sunday, 07.02.2016
22:00
avatar
Sunday, 07.02.2016
20:54

pa ne navijam za Partizan, i nikda i nisam. Ukljucio sam se u raspravu oko Zivkovica kao neko ko voli srpski fudbal i zeli mu dobro, a pa sam sa te strane komentarisao. Cuka mi je onako kao lokalcu iz Zarkova drag klub, i to sto sam trenirao u njihovim mladjim kategorijama. realno ne bi mi smetalo da predje u Zvezdu. Naravno da onima kojima je Partizan iznad igraca to nije opcija i Zileta bi zamrzeli.

avatar
сочинитељ
Sunday, 07.02.2016
14:59

не,јер нисмо исти

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Sunday, 07.02.2016
15:36

Jedno mislis, a drugo napises ili mozda stvarno nije tako? Skepsa je tu...

avatar
svojnasvome
Sunday, 07.02.2016
16:19

Jako mi je drago sto nismo sa vama isti.......nikad nisam voleo drzavne poltrone i one sto sisaju drzavnu kasu (a koje i vi prozivate - npr za stranacko zaposljavanje), zato smo jos ponosniji sto nismo kao vi.....daleko vam lepa kuca a mi cemo se sa srpskim frankom vec izboriti nekako....a sto se andrije tice, pravite vi vasu decu u kontinuitetu a ne samo grujica jovanovica i jovica u 10 godina. .....mi pravimo stalno i to kvalitetno sto pokazuju i evro pokazatelji gde smo drugi posle ajaksa

avatar
Sad il\' nikad!
Sunday, 07.02.2016
14:50

To sa Stojkovicem je bilo nesto drugo. Stojkovic je imao 23-4 godine kada je bio u Zvezdi i kleo se da mu je srce crveno belo , Zivkovic je jos mlad i nikad nije nista lose pricao o Zvezdi zato bih iskreno voleo da dodje kod nas mada to nije realno . Mozda bi Andrija hteo ali svakako da njegov menadzer i otac misle kako da na vreme finansijski obezbede sebe i Andriju.

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Sunday, 07.02.2016
15:37

I sad ce jos do kraja da ispadne da bi ovo bilo skroz OK, a ono nije bilo? Hahaha

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Sunday, 07.02.2016
22:01

Ne razumes me, ali nema veze, nije ni vazno...

avatar
Sad il\' nikad!
Sunday, 07.02.2016
20:54

Pa 50 posto navijaca Partizana su ljuti na zivkovica i pisu kako je 0 od coveka i bla bla... Stojkovica niko nije terao iz Zvezde . Meni je ok sto je on presao u Partizan ali neke njegove recenice mi nisu ok. Zivkovic ne daje ishitrene izjave i zato bih voleo da dodje.

avatar
Alexander Stonsky
Sunday, 07.02.2016
14:36

A za šta da igra ? Kikiriki ?!

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Sunday, 07.02.2016
15:43

Ugasicete se,bolje na to gledaj u svoje dvoriste

avatar
$$$ BRACELA $$$
Sunday, 07.02.2016
17:01

Skup je burazeru kikiriki preterao si ... mozda ali mozda za crne semenke!

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Sunday, 07.02.2016
14:33

Putuj igumane, idi gde hoćeš! Nisi potpisao ugovor, nisi ni Grobar ali 0 jesi! Daleko ti kuća!

avatar
bobar84c
Sunday, 07.02.2016
16:41

Nije grobar fudbaler je.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Monday, 08.02.2016
21:11

Protiv Augzburga u Beogradu to apsolutno nije pokazao! Koštao nas je nokaut faze LE, želim mu propalu karijeru kao i Danilu Pantiću! Slina!

avatar
Аполо
Sunday, 07.02.2016
14:22

Nema Zvezda sta da se sveti Partizanu. Stojkovic je presao u Partizan (iako je rekao da ne bi ni za 100 miliona jer kad nesto mrzis, bla bla) jer ga niko nije hteo angazovati. Trbuhom za kruhom, i to je ok. Od ljubavi i vazduha se ne zivi. Slazem se da nije realno da Zivkovic predje u Zvezdu, medjutim ako ga planirate dovoditi onda se to radi SAMO ako je traj igrac potreban, a ne da se sveti Partizanu. Partizan je svakako prica za sebe i ne treba ih kopirati.

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Sunday, 07.02.2016
15:39

Ma nemoj, a ovo bi kao bio prvi slucaj da ste doveli naseg igraca, sta?! Stojkovic je posle malo korigovao tu izjavu i rekao da nas ne voli, ali to si zgodno izostavio...

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Sunday, 07.02.2016
22:03

Stojkovic za mene nije nas najbolji golman, bolji od njega mi je bio Kralj, tu negde je i Bonja (Mladen Bozovic), hocu da ti kazem da ima mnogo klinaca koji su otisli kod vas u fudbalu u poslednje vreme...

avatar
Аполо
Sunday, 07.02.2016
20:59

Vama je najbolji golman ex Zvezdas, jedan od najboljih strelaca, opet ex Zvezdas, Kleo. Cinjenica je, hteli vi to da prihvatite ili ne. Nemam ja nista od toga sto je on kasnije korigovao izjavu, takve ljude sto dalje od Zvezde. Ili cuti, radi svoj posao i budi profesionalac, ili budi usijana glava i lupetaj gluposti, takav nikom ne trebas. Ljubav prema svom klubu se pokazuje tako sto se de facto voli svoj klub, a ne dajes izjave kada nesto mrzis onda mrzis, ne bih presao za 100 milion itd... I eto, dobio pare i presao :)

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 07.02.2016
14:18

Kao prvo Stojkovic nije presao iz Zvezde u partizan iz nekog engleskog kluba, a Zivkovic ce iz partizana preci direktno u Zvezdu. Ovo je osveta za Milka Djurovskog, a ne za Stojkovica. Pregovori su uveliko u toku i odvijaju se u dobrom smeru.

avatar
Dr Ivica Iliev
Sunday, 07.02.2016
15:26

Dzabe se nadas...

avatar
Sunday, 07.02.2016
15:39

izvini tata Zivkovicu , nismo te prepoznali :) hahahaha

avatar
Srba Stamenkovic
Sunday, 07.02.2016
14:16

Zivkovic se ne bi kockao sa karijerom zbog revansizma,jeste da je tacno da nije korektno prema Partizanu,ali bi sa Zvezdom igrao LS ili LE,cena bi skocila i mogao bi sebi da obezbedi bolji ugovor.

avatar
Petar Petar
Sunday, 07.02.2016
15:23

On gde god da ode igrace najmanje ligu Evrope i to sa konkurentnim timom, ne sa timom koji ne moze prvo kolo kvalifikacija da prodje. Nema od toga nista, to su vase puste zelje. Preraso je debelo Zile Zvezdu. Sta ce njemu korak unazad u karijeri?

avatar
Sunday, 07.02.2016
15:44

Koja bre vasa liga sampiona,alo?,u ligu evrope ne mozete a pricate o ligi sampiona?

avatar
acab
Sunday, 07.02.2016
14:15

A jeste li čuli da Jagodina želi u svojim redovima čuveni trio MSN iz Barse,deluje malo neverovatno,ali misle da će ih privući to što je Palma dobar sa Mesijevom strinom,kao i to što u Jagodini postoji zoo vrt i muzej vostanih figura pa ih podseca na Barselonu

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Sunday, 07.02.2016
15:39

Zirafon Jovanca vec obukao Suarezov dres i istetovirao zube pozadi:-D

avatar
Delije Sever 021
Sunday, 07.02.2016
14:02

Sto bi se svetili ne razumem.....prvo,postujem Andriju kao igraca i kao licnost i smartram da on,sta god mu ovi lesinari iz Partizana radili,nece preci u Zvezdu iz postovanja prema navijacima a i ljubavi prema imenu Partizana-on i stojke su dva razlicita sveta i zbog toga jako cenim tog klinca.nBio bi veliko pojacanje,naravno ali ovo je samo jedan tekst i ostace samo to-nista vise,od te price nema nista.Gde god da ode,zelim mu puno srece i uspeha jer momak to zasluzuje.

avatar
nybelung
Sunday, 07.02.2016
14:02

To bilo extra!

avatar
Toni Kroos
Sunday, 07.02.2016
14:01

Ne! Cak ne treba ni da razmatramo tu mogucnost! Andrija je fenomenalan i ja ga izuzetno cenim ali ne bih voleo da dodje do ovoga.. Opet,s druge strane,pita se njegov otac i po onome sto smo do sada culi o njemu,on je potpuno nepredvidiv i ne zeli da mu sin ide u Spaniju,Englesku,itd. vec da nastavi sa razvojem.. Opet,ovo je potpuno nerealno kao i da Real dovede Nejmara ili Mesija.. A i sta ce nam lepsa osveta od ponizavanja sa +26 (trenutno) za nekoga ko je oduvek bio partizanovac,ali nikada COVEK sa obrazom,pa nas je sve zavaravao dok je bio kod nas? :D Jedino sto nama treba,na leto,su spic i desni bek uz cuvanje trenutnih prvotimaca!

avatar
Nikola Nikola
Sunday, 07.02.2016
14:00

U kom vi paralelnom univerzumu obitavate?

avatar
Srba Stamenkovic
Sunday, 07.02.2016
13:58

Dodji u Zvezdu.

avatar
The Real Man
Sunday, 07.02.2016
13:54

Ma da, kako ne. Ovo je pokusaj da se gurne prst u oko Partizanu, ali gurnuce ga sami sebi kad ih ohladi Andrija. I jos nesto, Andrija i Stojkovic ne mogu da se porede, prvo Stojkovic nije presao direktno iz Zvezde, drugo on je spasio karijeru time sto je presao u Partizan, a Zivkovic verovatno moze da bira prstom gde hoce da nastavi karijeru.

avatar
GlasRazuma
Sunday, 07.02.2016
13:54

Ovo je neozbiljan teks koji se svodi na nagadjanja. Decko ce imati nekoliko vrlo ozbiljnih ponuda a vi pisete o prelasku u CZ.... neverovatno !!!! Iako sam zvezdas,ovo nije realno.

avatar
Sunday, 07.02.2016
13:54

Auuu, al' bi to bilo.....

avatar
fcb
Sunday, 07.02.2016
13:52

Nema od toga ništa, niti Zvezda može da ga priušti, jer će bogati timovi da se otimaju oko njega na ljeto, jer će biti slobodan igrač, a i nije lud da sebi napravi pakao od života prelaskom u Zvezdu

avatar
Sad il\' nikad!
Sunday, 07.02.2016
17:16

Ovo na kraju si vrv u pravu , ali on ce svakako imati dobre ponude a u Zvezdi ce verovatno igrali Ls gde cena moze samo da skoci a bice i reprezentativac za koju u najkracem periodu.

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Sunday, 07.02.2016
13:51

Tek sad su penali ako budemo morali da platimo i onih 600 hiljada evra Hahaha Iako mislim da postoji mozda samo 10% verovatnoce za ovakav transfer, upravo ovakve stvari jesu razlog vise da Andrija bude vracen u prvi tim jer trenutno gube svi, gubimo i mi kao klub, ova uprava, ma koliko ja sigruno imao lose reci za njih, a imam ih u izobilju, ipak se nije ogresila o njega, ovako gubi i on sam kao igrac.

avatar
Petar Petar
Sunday, 07.02.2016
15:27

Ma nema verovatnoce za takav transfer, ali to je ono sto sam juce ja pisao. Iza one podrske navijaca se krije upravo ta prica. Oni su dovoljno sabani da im takve stvari padaju na pamet. To je toliko ocigledno bilo. Znas, oni se sad nadaju da ce Zile tek tako da potpise sa njima i da im donese 5 miliona evra. Pa da, on se kopca na ledja, pobegao od Partizana a otici ce u klub koji je jos nedefinisaniji od nas.

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Sunday, 07.02.2016
18:08

Ma, izes mi sve ako znam sta ce se tu desiti. Neka dodje u Milan Hahaha

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 07.02.2016
17:17

Brate jesi ti provalio da na svaka tri dana pricas drugu pricu, sa istim zarom i intenzitetom sa kojim si verovao u onu prethodnu?