Ne brini Savo, to je bio samo - ''nesporazum''?!

Autor: Beta Beta
utorak 23.06.2015.
17:12
Izvor: Beta

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević rekao je danas da gradski menadžer Goran Vesić nije odlučivao o tome ko će izaći na balkon prilikom dočeka omladinske fudbalske reprezentacije.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

On uverava da potpredsednik FSS Savo Milošević i direktor mlađih selekcija Mitar Mrkela nisu bili na balkonu zbog "nesporazuma".

Milošević je ranije danas izjavio da je Goran Vesić njemu i Mitru Mrkeli sinoć zabranio da sa igračima i stručnim štabom izađu na balkon.

Nikodijević je u saopštenju naveo da je domaćin dočeka mladih fudbalera, u ime Skupštine Beograda bio on, i da je jedino on komunicirao sa zvaničnim predstavnicima FSS.

"To znači da sam u dogovoru sa FSS donosio odluke o tome kakav će biti protokol dočeka, što je uključivalo i dogovor ko izlazi na balkon.

Nijedan drugi funkcioner Skupštine grada, uključujući i gradskog menadžera Gorana Vesića, nije učestvovao u dogovorima, niti je donosio bilo kakve odluke povodom dočeka"
, rekao je Nikodijević.

"Nažalost, u euforiji koja je vladala došlo je do nesporazuma. Naša preporuka da na balkon ne izlaze političari, državni funkcioneri i funkcioneri Saveza u svakom slučaju se nije odnosila na direktora mlađih selekcija Mitra Mrkelu i potpredsednika Saveza zaduženog za mlađe kategorije Sava Miloševića, koji su zajedno sa reprezentacijom deo uspeha. Svakako cenimo njihov doprinos koji su dali tituli i za njih će vrata Skupštine grada uvek biti otvorena", dodao je Nikodijević.

Predsednik Skupštine grada Beograda je naveo da je, čim su se pojavili medijski napisi, kontaktirao generalnog sekretara FSS Zorana Lakovića i da su "raspravili detalje nesporazuma".

"Još jednom apelujem da se pažnja javnosti ne skreće sa istorijskog uspeha omladinske reprezentacije", zaključio je Nikodijević.

Fudbalska reprezentacija Srbije postala je šampion sveta za igrače do 20 godina, na prvenstvu održanom na Novom Zelandu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke