Nazire se startna postava Albanije

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.10.2015.
18:14
Izvor: Sportske.net

Dva dana uoči duela reprezentacija Albanije i Srbije u Elbasanu selektor naših južnih komšija Đani De Bjazi "otvorio je karte" i nagovestio kako bi mogao da izgleda startna postava "Crnih orlova".

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije u četvrtak igra pretposlednju kvalifikacionu utakmicu za odlazak na Evropsko prvenstvo u Francuskoj koja za "Orlove" neće imati takmičarski značaj.

Izabranici Radovana Ćurčića odavno su izgubili šanse da se domognu kontinentalne smotre u Francuskoj ali će utakmica sa Albanijom imati "viši značaj" zbog odnosa dve zemlje i naroda, ali i zbog sramote koja nam je prethodnog oktobra priređena u Beogradu.

Ako se osvrnemo na fudbalske aspekte predstojeće utakmice o kojima malo ko govori, treba istaći da su Albanci u utorak kompletirali redove pošto su šestorica igrača priključili nacionalnom timu sa malim zakašnjenjem.

Oni koji su zbog klupskih obaveza naknadno stigli na reprezentativno okupljanje danas su radili po posebnom režimu, dok je selektor Đani De Bjazi ostale igrače podelio u dve grupe i tako otkrio deo onoga što sprema Srbiji.

Sudeći prema onome što je u utorak popodne viđeno na treningu "Crnih Orlova", na teren "Elbasan Arene" u četvrtak neće istrčati Lorik Cana (Nant) i Burim Kukeli (Cirih) zbog problema sa povredama.

Štoper Bazela Naser Aliji koji se nalazi na pozajmici u Vaducu takođe se nalazi pod znakom pitanja, a kako sada stoje stvari štoperski tandem činiće Arlind Ajeti i Berat Đimšitin.

Nema sumnje da će najveći hendikep za Albance biti odsustvo kapitena Lorika Cane a evidentno je da će i De Bjazi poput Radovana Ćurčića imati velikih problema u sastavljanju defanzivne linije.

Podsetimo da se duel Albanije i Srbije igra u četvrtak od 20.45 na "Elbasan Areni" u Elbasanu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
siroliver
Tuesday, 06.10.2015
18:36

Mislim da idem Lila umesto Cane kao stoper. Odbrana:Ajeti,Djimsiti i Agoli. Sredina: Xsaka,Abrasi,Lenjani i umesto Kukelia vjr Memusaj. Napred Cikaleshi i eventualno Gashi... Mozda igra sa pet na sredini pa stavi Roshi-a,koji je jako dobar ove godine u Rijeci, ili Bashu kog cesto ubacuje sa klupe...