Navodno nameštanje - Spartak će se oglasiti u toku dana

Autor: Beta Beta
četvrtak 17.03.2016.
16:51
Izvor: Beta

Fudbalski klub Spartak oglasiće se u toku dana povodom navoda Evropske fudbalske unije (Uefa) o sumnji da je prvenstvena utakmica sa OFK Beogradom nameštena.

fkspartak.com
fkspartak.com

Povezane vesti

Agenciji Beta je rečeno u Spartaku da će u kratkom roku biti izdato saopštenje povodom navoda o nameštenoj utakmici.

Fudbalski savez Srbije (FSS) saopštio je danas da je dobio obaveštenje od Uefe da postoji osnovana sumnja da je utakmica 26. kola Superlige izmedju Spartaka i OFK Beograda nameštena.

"Od Uefa smo dobili prijavu sumnje da je meč između Spartaka i OFK Beograda namešten. U skladu sa našim propisima i uz pomoć nadležnih državnih organa, preduzećemo sve mere i pokrenuti istragu u cilju sakupljanja dokaza, kako bismo zaštitili integritet i regularnost takmičenja", rekao je komesar za integritet takmičenja FSS Milivoje Mirkov za sajt FSS.

Utakmica Spartak - OFK Beograd odigrana je 12. marta u Subotici, a domaći tim pobedio je sa 2:1 i "pobegao" sa dna tabele.

Spartak i OFK Beograd imaju po 23 boda i zauzimaju 13. i 14. mesto na tabeli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 17.03.2016
18:53

Uradićete to isto kao u slučaju ofk-a i zvezde?! Pa i oni najzagriženiji zvezdini navijači su videli da je ofk 2:6 zvezda namešteno, a policija i sudstvo u Srbiji nisu. Samo se pitam dokle će UEFA da naseda na ovakve trikove FSS i države Srbije?

avatar
Vanja Grubač
Thursday, 17.03.2016
18:16

Hahahaha,navodno...