Navijači Videotona su ga izabrali za najboljeg u prethodnom meču, evo šta poručuje pred Partizan

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 14.08.2017.
18:00
Izvor: Sportske.net

Ovaj momak će biti velika opasnost po gol Partizana u predstojećoj borbi za plasman u Ligu Evrope.

Epa/Szilard Koszticsak
Epa/Szilard Koszticsak

Povezane vesti

Biti il' ne biti za Partizan, kada je tekuća evropska sezona u pitanju. Sve dosadašnje pohvale i slabosti sada polako padaju u drugi plan, prava ocena kvaliteta ekipe Miroslava Đukića biće poznata tek posle dvomeča sa Videotonom.

Jasno je da crno-belima neće biti nimalo lako, Videoton je veoma kvalitetna ekipa, zahvaljujući svom novom šefu struke imaju sve neophodne informacije o Partizanu, a posle najnovije pobede nad Debrecinom, Marko Nikolić je naglasio da njegov tim već dobija ono ''ratničko'' u sebi, što i traži od svojih igrača.

Mađarski vicešampion je u pomenutoj utakmici pokazao i veliki psihološki kvalitet, pobedu je izborio u poslednjim sekundama nadoknade vremena, a jedan od najzaslužnijih za takav epilog je snažni napadač Ezekijel Henti, koji je iznudio jedanaesterac, a Danko Lazović je potom bio precizan sa bele tačke.

Posle meča, navijači Videotona su Hentija izabrali za najboljeg igrača u duelu sa Debrecinom, što mu je dalo dodatno samopouzdanje pred put u Beograd na prvi meč sa Partizanom.

''Ovakve pobede su važne ne samo zbog osvojenih bodova, već i zbog toga što nam podužu samopouzdanje i timski duh pre duela sa Partizanom.

Što se tiče te utakmice, uvek sam imao pozitivan stav prema velikim izazovima. Verujem i u svoje saigrače i u sebe. Pobedili smo Debrecin jer smo do kraja verovali u uspeh. To je recept i za utakmicu sa Partizanom. Maksimalna koncentracija tokom čitavog meča'',
poručio je Henti, koji je ovog leta pojačao Videoton.

--
--
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 14.08.2017
23:08

https://www.youtube.com/watch?v=8QhBq-Brhlw nNa ovom snimku, tačno 5 minut, način na koji treba da ih bušimo u napadu. Dupli pasovi i utrčavanja. Fudbal volim ja, igru kratkih pasovanLudilo na tribinamanA kada Partizan gol danHumskom odjekuje tad :)

avatar
R V T
Tuesday, 15.08.2017
08:20

Na stadionu svi...

avatar
Monday, 14.08.2017
18:21

Opasnost broj 1 je Henti, zatim je Videoton veoma opasan iz prekida i tu je naravno još iskusni Lazović. Ako Đukić izvede najjači sastav ne bismo trebali da imamo problema.

avatar
Vidicnemanja
Monday, 14.08.2017
18:46

Problem je sto nemamo dobrog flastera koji ce da se zalepi za njega,jer ako ga neutralisemo,zavrsili smo posao.A oni nek samo slede Nikolicevu filozofiju da je dovoljno samo da verujes u nesto.Sto mu to nije bilo dovoljno u Olimpiji?

avatar
Algebra
Monday, 14.08.2017
20:49

Da li pričaš o Nikoliću, ili Đukiću? Po izjavama, pre bi se reklo da je Đukić ''nirvana trener'', a ne Nikolić. Nikolić je uvek u fazonu: ''idemo da se pobijemo, pa da pobedimo'', dok je Đukić: ''mi smo Partizan, verujemo u pobedu - pobedićemo naše sportske prijatelje''. Marko je uverljivo vodio u Sloveniji i da nije bilo onog ''rasističkog ispada'' lagano bi uzeo titulu.

avatar
R V T
Monday, 14.08.2017
20:29

Kako mu nije bilo dovoljno? Osvojio bi titulu da nije dobio otkaz.

avatar
Dejan Rats Hunter Hetzel
Monday, 14.08.2017
19:04

Zaboravio si najvazniji faktor : casove ljubavi :D