Navijači odabrali - Ovako će izgledati Zvezdin dres

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 21.06.2017.
12:53
Izvor: Sportske.net

Navijači Crvene zvezde imali su priliku da učestvuju u "dizajniranju" dresa za novu sezonu. Evo za koju su se opciju odlučili.

redstarbelgrade.info
redstarbelgrade.info

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda omogućio je svojim navijačima da putem društvene mreže "Fejsbuk" učestvuju u dizajniranju dresa za novu sezonu.

Novi tehnički partner "Macron" već je obavio veći deo posla i dres je spreman za promociju, ali su "Delije" odlučivale o tome kojim fontom će biti ispisana prezimena i brojevi na poleđini dresa.

Crveno-beli su na zvaničnoj "Fejsbuk" stranici predložili "A" i "B" opciju, a više glasova navijači su dali drugoj opciji, što znači da će poleđina novog Zvezdinog dresa izgledati ovako:


Direktor marketinga Crvene zvezde Goran Broćić u utorak je najavio da će promocija novih dresova biti obavljena 26. juna.

Podsećamo da je Crvena zvezda po završetku sezone dogovorila saradnju sa italijanskom kompanijom "Macron" koja je napravila prodor na evropsko tržište i već izrađuje dresove za mnoge klubove iz najkvalitetnijih liga.

"Macron" izrađuje opremu za engleski Stouk, francusku Nicu, zatim za Lacio, Bolonju, Levante, Sporting iz Lisabona, Hajduk iz Splita, PAOK, Minhen 1860 i mnoge druge klubove.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Radovan Filipovic
Wednesday, 21.06.2017
15:02

Dresovi ne igraju fudbal, već igrači, tako da je ovo marginalna stvar, bar meni. Ali, lepo izgleda, da ne bacam hejt do kraja :D

avatar
gosfkcz
Wednesday, 21.06.2017
14:24

Da li ce uskoro izaci neka fotografija od napred ?

avatar
X
Wednesday, 21.06.2017
13:35

I izabrali su opciju sa uzim fontom, da se nista ne vidi na TV-u..

avatar
sawyer james
Wednesday, 21.06.2017
12:59

ima li ovaj dres linije napred?

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Wednesday, 21.06.2017
14:53