Navijači Napretka pisali Miškoviću: "Miladinovića za sportskog direktora"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 12.12.2016.
18:51
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Navijačka grupa iz Kruševca okupljena na društvenoj mreži "Fejsbuk" uputila je predsedniku Napretka Marku Miškoviću otvoreno pismo.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Pristalice fudbalskog kluba Napredak okupljene na nezvaničnoj fejsbuk stranici superligaša iz Kruševca koja broji 20.000 fanova uputile su predsedniku kluba otvoreno pismo.

Navijači kruševačkog Napretka zatražili su od Marka Miškovića da po završetku jesenjeg dela sezone imenuje štopera Bojana Miladinovića za sportskog direktora kluba.

"Želja nas navijača je da Bojan Miladinović postane sportski direktor i tako od januara bude pomoć svima nama koji klubu želimo dobro, jer velika borba za jačanje temelja vodiće se pre nego započne prolećna trka za bodove.

Uz veru da je ovo i Bojanov motiv, kao i uverenje da svi zajedno hoćemo dobrobit klubu, želimo da vas obojicu zamolimo da status sportskog direktora odmah pripadne čoveku u koga ne sumnjamo i pružamo vam podršku za novi veliki korak ka evropskom Napretku
" stoji u pismu navijača Napretka.

Tim povodom u ponedeljak se oglasio i štoper Napretka Bojan Miladinović koji je otkrio kakve su njegove ambicije.

"Lepo je čuti tako nešto. Ja sam i dalje fudbaler, ali gledam u budućnost. Napredak je moj klub i prva ljubav, normalno je da imam ambicija i to će biti tema razgovora po završetku jesenjeg dela sezone" poručio je Bojan Miladinović.

Momak koji je ponikao u kruševačkom Napretku ima internacionalno iskustvo, a četiri godine proveo je u redovima Crvene zvezde. Početkom godine na izmaku vratio se u Napredak i trenutno je jedan od najbitnijih igrača u timu Dragana Ivanovića koji zauzima četvrto mesto na tabeli.

Da li će Bojan Miladinović u januaru "okačiti kopačke o klin" u svojoj 34. godini i preuzeti funkciju sportskog direktora FK Napredak ostaje nam da vidimo u nedeljama koje slede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SAB
Monday, 12.12.2016
22:43

Napredak nikada nece biti evropski klub. Navijaci su obicna decurlija od po 15-16 godina. Bio sam par puta na utakmicama i digo sam ruke