Navijači kroz tvitove - Kataiju uvek otvorena vrata, a šta reći za pojačanja?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 25.08.2016.
22:28
Izvor: Sportske.net

Jedino su prema Aleksandru Kataiju navijači Crvene zvezde bili pozitivni...

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda danas nije izgubila, odigrala je 1:1 sa Sasuolom, ali je bila veoma daleko od plasmana u Ligu Evrope pošto je nakon vođstva Sasuola morala da postigne pet golova, a uspela je samo jedan.

Utisci navijača su donekle očekivani, svi smatraju da su Mouče, Ruiz i Fibel veliki promašaji, a dosta je bilo reči hvale za Aleksandra Kataija, strelca jedinog gola za Zvezdu danas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 26.08.2016
12:17

Мучеа се превише форсира- konstrukcija svojstvena hrvatskom jeziku...

avatar
Aleksandar Karni Spasojevic
Friday, 26.08.2016
12:13

Ovi strucnjaci sa twitera treba da se prisete Zvezdinog sastava od pre nesto vise od godinu dana protiv Kairata, isto da se sete kad je napravljen transfer na nivou Grujicevog pre njega, muka mi je od instant navijaca koji vole klub samo kad pobedjuje, svi su se smejali Grofu pre godinu dana na konferenciji posle Kairata u Beogradu kad je reko da ce Zvezda igrati evropu za tri godine a covek je potpuno u pravu. Stvaranje ekipe je proces, isto kao sto Zvezda od evropskog prvaka do zabrane igranja u evropi nije stigla za godinu dana tako i povratak ne dolazi preko noci. Sto se stranaca tice dovedeni su kvalitetni igraci i pokazace svoj kvalitet posle perioda privikavanja na klub, problem je sto su dovedeni igraci koji su bili dostupni sa ogranicenim budzetom, fale nam stoper, desni i levi bek jos jedan ofanzivni vezista i napadac. Sto kaze Grof nece Zvezda nestati posle Sasuola igra se i domaca liga pa strucnjaci twiterasi izvolite kupite karte pa na tribinu, platite kartu pa kritikujte da bar klub ima nesto od vase strucnosti.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 26.08.2016
13:17

Staranje tima i jeste proces, ali nije proces koji traje 15 godina, već proces koji traje jednu sezonu ako kupuješ ovako skupe strance kao Zvezda + zadržiš tim od prošle sezone... Nadam se da ćete prodati Kataija jer zaslužuje mnogo mnogo više od trenutne Zvezde i da prodate Huga ako uopšte posle ovih kvalifikacija iko hoće da ga kupi... Ja sam već na pripremama pisao da on nema veze sa fudbalom i da ako neko nudi 2 miliona da treba bez razmišljanja da se proda, Zvezdaši mi lupali minuseve, a evo Hugo sad maksimalno da vredi 1.5 mio €.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 26.08.2016
20:15

300.000 - 400.000 € za platu Mouchea, Kange i Ruiza, Fibela je ogroman novac za klub koji je u dugovima 40 miliona € uz to svi do jednog su uništili zvezdu ove sezone.

avatar
Aleksandar Karni Spasojevic
Friday, 26.08.2016
13:53

Moze da se oformi tim i za mesec dana za domacu upotrebu ali kad dodju ekipe koje igraju zajedno par sezona pod istim trenerom razlika je ogromna, o kojim skupim igracima govoris o onima za koje nije dat euro za obestecenje i koji su dosli da igraju za platu od 200 do 300 hiljada godisnje, o skupim pojacanjima mozemo da pricamo kad se dovede igrac za kog ce se platiti obestecenje najmanje milion evra, ovo sve sto je doslo su igraci kojima je karijera u krizi i Zvezda im je samo usputna stanica kako strancima tako i domacim povratnicima.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Friday, 26.08.2016
09:39

Мучеа се превише форсира у битним утакмицама а човек није ни близу жељене форме.

avatar
jv
Friday, 26.08.2016
01:05

To sto su igraci nespremni ili nedovoljno dobri nije njihova krivica! Bozovic ih je birao i on ih trenira!

avatar
Povratak kralja XLI
Friday, 26.08.2016
00:08

Još malo kad mu istekne ugovor biće mu još šire otvorena :D

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 25.08.2016
23:55

Najveće zvezdino pojačenje je AV, ali ima zabranu igranja u Evropi...

avatar
Thursday, 25.08.2016
23:07

Sećam se dok je Muče igrao za Kajzeri dok ih je vodio Prosinečki. Pružao je dobre partije i bio možda njihov najbolji igrač. Nema sumnje da se radi o dobrom igraču, ali čovek jednostavno nema snage da odigra jedno poluvreme kao i 80 posto ekipe. Pogledajte samo Le Taleka, čovek tu od zime a jedva odigra poluvreme. Šta je radio Grof na pripremama, koga je spremao i šta je spremao kad ljudi ne mogu da izguraju 90 min.?

avatar
Stefan Lazović
Thursday, 25.08.2016
23:42

Pa kad nemamo kondicionog...

avatar
Thursday, 25.08.2016
23:53

Sramota je uopšte ući u kvalifikacije sa ovako nespremnim timom i još očekivati nešto.

avatar
Capitano
Thursday, 25.08.2016
23:04

Kahriman, Fibel, Le Talek, Mouce - dno dna. Ruiz makar trci, ali nije mi jasno zasto Mouce nije zamenjen vec na poluvremenu. I Ristic nije za beka, samo decku ruse samopouzdanje gurajuci ga da igra beka. To mozda moze da prodje u nasoj ligi protiv polu-profesionalnih ekipa ali protiv ozbiljnih kao sto je Sasuolo nikako.

avatar
sashki
Friday, 26.08.2016
05:58

Upropastice decku karijeru. Jedini razlog zasto ga je stavio na beka je jer izmislja toplu vodu jer je ristic levak

avatar
Nebitan_Lik
Thursday, 25.08.2016
22:52

Mi mozemo samo lagati sami sebe i nadati se necemu. Nece nam fudbal biti bolji dok ne prihvatimo cinjenicu da nam je fudbal potonuo,maltene je amaterski. Ne govorim ovo zbog Sasuola. Oni su jedna ozbiljna ekipa koja funkcionise bas onako kako treba funkcionisati klub koji zeli da se uzdize. Kao prvo, mi smo ekipa koja dovede par igraca, taman ih malo uigra vec krecu kritike, navijaci zvizde, novinari takodje kritikuju i tako oteramo igrace. Kao drugo, taman neko bude na nivou odmah ga prodajemo mada i takva hemija je u klubu da cim vidi da je u formi itd.zeli da pobegne glavom bez obzira. Mi gledamo istoriju kao da ona igra a ne hrabrost,zelja itd.Da je tako onda Ajaks ne bi bio pregazen od Rostova, ne bi Dundalk izbacio Bate Borisova, ne bi Hapoel izbacio Olimpijakosa. Evo Astra Djurdu izbacila West Hem, Olimpijakos gubi kod kuce od neke Aruke.St.Etjen jedva prosao neki Beitar.Jer ako se gleda po istoriji,mi smo bolji od jedne Rome, Lacija, Atletiko Madrida, PSG-a, Liona, Leverkuzena, Valensije, Mancester Sitija i da ne nabrajam dalje.Mi smo dominantni za nasu ligu koja je na granici amaterizma ali za Evropom kasnimo barem 10-ak godina. Stranci logicno dolaze iz drugih liga,zemalja,cak i drugih kontinenata, treba ih istrpeti polusezonu makar da se priviknu. Ne moze da dodje sa renomeom dobrog igraca i da odmah igra dobro. Uzmite primer Di Marie. Iz Reala (jace lige) presao u PSZ (slabiju ligu) pa se isto nije odmah adaptirao. Ova deca od grobara kao govore Evropa je merilo, lazni sampioni bla bla bla. Pa ako je tako, kako su oni bili sampioni a ispadali od Artmedie, Samroka, pa Petah Tikve koja im je dala pet u Beogradu. Realnost je jedno a lupetanja po netu sasvim drugo. Takodje ne razumem,kupili smo levog beka a njega nam igra veznjak. Zasto smo ga kupovali? Sada ce otici par njih a dovescemo neke bez kluba, bez kondicije, sa 5-10 kg viska,pauzirao zbog povrede i tako to.Sto pre budemo realni pre ce nam krenuti uzlaznom putanjom.

avatar
Thursday, 25.08.2016
23:21

Sve to što si napisao, u upravi rade kontra jer im se tako isplati, ili ... nemaju veze sa fudbalom i selekcijom igrača.

avatar
Kucky Dog
Thursday, 25.08.2016
22:48

Pojačanja su došla da uzmu lovu i to će uraditi. Svaka im čast na tome. Mnogi su me pljuvali kad sam rekao da treba forsirati omladinsku školu umesto stranaca. Ok, možda rezultat ne bi došao odmah (nije ni ovako) ali za godinu dve, tri...niko im ništa ne bi mogao. Ti klinci bi se pokidali za razliku od Mouchea i ostalih koji su došli samo da uzmu novac i nisu se ni oznojali. Za godinu dana ovi stranci neće vredeti ni dinara, raskida se ugovor sa njima (o štetu kluba naravno) a Zvezda ponovo prodaje svoje talente Ramadaniju za 200k da bi se skrpila,umesto godinu dana kasnije za desetak miliona kao što to radi Mamić. Koliko vidim, kaseta Bari 91' će se još dugo,dugo premotavati.

avatar
Thursday, 25.08.2016
23:22

Već 10 godina ta priča sa omladinskom školom, i ono što je valjalo ili nije htelo da potpiše profi ugovor ili je prodato. Meni bi lakše palo da ispadnemo sa našim klincima nego sa ovim istrošenim strancima.

avatar
ZvezdinaZvezda
Friday, 26.08.2016
03:35

Veliki problem nase ''skole'' je taj sto smo veliki ''zalogaj'' za decu poznatih.nZnam bar 15 igraca ovih godina koji su tu igrali a tatice naravno colovale fine pare da deca igraju.Pa cak su bili i kapitteni(ne mislim samo na Filipa Jankovica).Sve sto valja naravno odlazi iz Zvezde a taj koji menadzeru preporuci igraca dobije neku kintu!Sad svi vecinom pricaju o Marku Mijailovicu, verovatno igrali FM i sad misle to je to,,,Tesko da ce decko biti veci talenat od Petkovica na zalost.

avatar
chaki
Thursday, 25.08.2016
22:35

Srnic i plavsic za onog ruiza su eden azar,muce nikako da dodje sebi,poletanovic najbolji od pojacanja...

avatar
ZvezdinaZvezda
Friday, 26.08.2016
03:36

Mozda trenutno, od Ruiza se moze jako dobar fudbaler napraviti.Mogao si na osnovu neki poteza u ligi da vidis da nije obican duduk, samo treba raditi sa njim.Brz je ali njegovo ubacivanje u prostor bukvalno ne postoji.nDa li je to plod Bozovica koji voli da ima jedno defanzivno krilo ili do njega pokazace vreme...

avatar
Aleksandar Karni Spasojevic
Friday, 26.08.2016
11:48

Poletanovic je prodao vise lopti u dve utakmice sa Sasuolom nego citav vezni red za celu proslu sezonu, ne kazem da je los igrac cak sta vise ima ogroman potencujal ali pravu igru od njega mozemo da ocekujemo tek na prolece,