Navijače Napretka brine tišina!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 19.06.2015.
23:07
Izvor: Sportske.net

Navijači Napretka iz Kruševca uputili su u petak otvoreno pismo rukovodstvu kluba u kojem su izrazili nezadovoljstvo time što dve nedelje nakon ispadanja iz Superlige niko ne daje odgovor šta su naredni koraci.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Napredak iz Kruševca izgubio je status superligaša nakon što je u dvomeču baraža za opstanak izvukao "debilji kraj" u duelu sa Metalcem.

Dve nedelje nakon revanš utakmice baraža u Kruševcu vlada tišina koja brine verne navijače Napretka zbog čega su u petak uputili otvoreno pismo na adresu rukovodstva kluba.

Otvoreno pismo navijača Napretka prenosimo u celosti:

"Kada je naš mezimac harao jugom, gostujući stadioni ličili su na crveno-beli dom, a podbagdalski hram najvažnije igre bivao je tesan.

Kada mu nije išlo, ljutnja je bila odraz iskrenog osećanja, jer voleli smo ga isto i to pokazivali na tribinama.

Naš klub je veliki, jer ga Kruševljani čine takvim. Posle sramotne sezone, na dan zaboravivši celu, ispunili smo kruševačkog lepotana, a dobili - novi šamar.

Danas, mesec dana posle poslednje bruke, niko od nas ne zna ni reč o sudbini kluba. Na hiljade briga Čarapana…

Za svaku po razlog za stid svih koji nam šalju najteži odgovor - tišinu
" stoji u pismu koje su potpisali "Navijači FK Napredak".

Na zvaničnom sajtu FK Napredak nema nikakvih informacija. Poslednja vest postavljena je nakon revanš utakmice baraža za opstanak u kojoj je ostvaren nepovoljan rezultat koji je značio selidbu u niži rang.

Naredne sezone Napredak bi trebalo da se takmiči u Prvoj ligi Srbije ali će neko zaista morati da objasni javnosti koji su dalji koraci jer ćutanje u ovom trenutku nije rešenje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke