Nastić u subotu postaje 'centurion'

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 15.03.2016.
14:15
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Levi bek fudbalskog kluba Vojvodina Bojan Nastić za vikend će pristupiti "klubu 100" ukoliko upiše minute u duelu sa OFK Beogradom.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine za vikend gostuju OFK Beogradu u okviru 27. kola domaćeg šampionata, a utakmica na Karaburmi biće posebno značajna za levog beka Novosađana.

Bojan Nastić ima tek 21 godinu ali je do sada sakupio 99 nastupa za klub u kojem je ponikao i predstojeće gostovanje OFK Beogradu biće od posebne važnosti za mladog reprezentativca Srbije.

"Znam da će mi to biti jubilarni 100. meč u dresu Vojvodine. Zbog toga se stvarno osećam prelepo, jer Vojvodina je veliki klub, a ja sam njeno dete i da nema nje, ne bi bilo ni mene. Ponosan sam što sam već do sada odigrao toliko utakmica u njenom dresu" kaže Nastić.

Debitantski nastup u crveno-belom dresu Bojan Nastić je upisao sa 17 godina u meču sa Radom koju je Vojvodina izgubila rezultatom 0:2.

Uoči subotnjeg duela sa OFK Beogradom Bojan Nastić poručuje da Vojvodina nema drugi izbor nego da ide na tri boda.

"Gostovanje na 'Karaburmi' nam je uvek bilo teško. Međutim, mi sada bukvalno nemamo drugog izbora sem da osvojimo tri boda i pobeda nam je pod apsolutnim moranjem. Moramo da se izdignemo iz tog niza nesrećno ispuštenih pobeda i da osvajanjem tri boda ostanemo u borbi za Evropu" ističe Nastić.

Utakmica 27. kola Superlige Srbije između OFK Beograda i Vojvodine zakazana je za 19. mart od 14 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke