Nastavak akcije FSS - Lučani dobili teren sa veštačkom travom i reflektorima

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 30.09.2016.
18:24
Izvor: Sportske.net

Fudbalski savez Srbije nastavio je sa ispunjavanjem predizbornih obećanja predsednika Slaviše Kokeze, pa su tako Lučani u petak dobili teren sa veštačkom travom i reflektorima.

fkmladostlucani.com
fkmladostlucani.com

Povezane vesti

Predstavnici Fudbalskog saveza Srbije na čelu sa počasnim predsednikom Tomislavom Karadžićem boravili su danas u Lučanima kako bi svečano otvorili novoizgrađeni teren sa veštačkom travom i reflektorima.

Projekat je realizovan u sklopu akcije koju je Fudbalski savez Srbije pokrenuo na inicijativu predsednika Slaviše Kokeze a kao ispunjenje predizbornih obećanja koje je prvi čovek srpske kuće fudbala dao u obraćanju skupštinskim delegatima.

"Važan dan za Lučane, ali i za sve nas u Fudbalskom savezu, jer se radi o kapitalnom projektu koji mnogo znači za razvoj fudbala u ovom kraju. Nastavljamo sa velikim ulaganjima u infrastrukturu i opremi, a cilj nam je da širom Srbije bude što više ovakvih terena koji će omogućiti deci da nesmetano treniraju i ostvaruju svoje snove" rekao je Jovan Šurbatović, zamenik generalnog sekfretara FSS.

Teren sa veštačkom travom i reflektorima nalazi se tik uz glavni teren na kojem FK Mladost iz Lučana nastupa u Superligi Srbije, a koji je takođe "pokriven" veštačkim osvetljenjem.

Čelnici Saveza su osim otvaranja novog terena okupljenim selekcijama klubova iz nižih rangova takmičenja uručili sportsku opremu.

Podsećamo da Moravički okrug ima čak četiri predstavnika u Superligi Srbije što nesumnjivo govori o tome da dečaci koji stasavaju u tom kraju imaju nesporan fudbalski potencijal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke