Nastasić: "Od nas sve zavisi, favoriti smo"

Autor: Milovan Longinov
sreda 30.08.2017.
16:45
Izvor: Sportske.net, Beta

Optimizam u redovima "orlova".

fss.rs/Starsport
fss.rs/Starsport

Povezane vesti

Odbrambeni fudbaler srpskog nacionalnog tima Matija Nastasić rekao je da je reprezentacija maksimalno koncentrisana samo na utakmicu sa Moldavijom.

"Favoriti smo i, naravno, idemo na pobedu. Ali, neće biti lako, moraćemo da od početka budemo maksimalno motivisani i brzo dati gol kako bismo olakšali sebi posao"
, rekao je Nastasić.

On je naveo da Srbija zna kvalitete narednog protivnika, od koga očekuje da se brani i čeka šansu iz kontranapada, tako da je pozvao na maksimalan oprez.

"Ovakve utakmice su nam pravile velike probleme prethodnih godina i zato moramo da budemo koncentrisani od prvog minuta"
, dodao je štoper nemačkog Šalkea.

Prema njegovim rečima, atmosfera u ekipi je "fenomenalna", kao što je bila tokom celih kvalifikacija i da će tako i ostati.

Nastasić je rekao da neće biti problema ako igrači poštuju ono što selektor Slavoljub Muslin traži od njih.

"Sve zavisi od nas, u dobroj smo poziciji i to treba da iskoristimo. Moramo da igramo kao ekipa, svi zajedno da napadamo i svi zajedno da se branimo jer samo tako možemo da uspemo
", rekao je Nastasić.

On je istakao da ne razmišlja o utakmici koju će Irska igrati protiv Gruzije i da srpski fudbaleri na taj duel ne bi trebalo da obraćaju pažnju.

Nastasić je kazao da je maksimalno spreman na početku sezone i da je sve "u najboljem mogućem redu".

Srbija posle šest kola zauzima prvo mesto u svojoj grupi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo sa šest bodova, koliko ima i Irska, a slede Vels i Austrija sa po osam, Gruzija sa tri i Moldavija sa dva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar_SRB
Thursday, 31.08.2017
10:02

I onda mi kao favoriti igramo sa tri stopera, 2 beka, 2 zadnja vezna :/ Uvek defanziva, a primimo po gol-dva na svakoj tekmi.. Gde je tu logika ?!?!?!