Nasmejani "Orlovi" sleteli u Pazovu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 02.09.2014.
15:45
Izvor: Sportske.net

Reprezentativci Srbije okupili su se u utorak u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi a nasmejana lica, dobro raspoloženje i novo ruho svedoče da su "Orlovi" spremni za nove pobede na čelu sa selektorom Dikom Advokatom.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Prvi put od kada je Dik Advokat preuzeo reprezentaciju Srbije "Orlovi" su se okupili u SC FSS u Staroj Pazovi gde će se pripremati za predstojeći prijateljski susret sa selekcijom Francuske.

Na okupljanju reprezentativaca videla su se nasmejana lica, dobro raspoloženje ali i novo ruho "Orlova", imajući u vidu da je promenjen tehnički partner i snabdevač sportskom opremom.

Zoran Tosic

Zoran Tošić biće jedan od najiskusnijih u novom sazivu reprezentacije a već po dolasku u Staru Pazovu selektor Dik Advokat iskoristio je priliku da "prozbori koju" sa popularnim Bambijem.

Kolarov

Redom su potom stizali "premijerligaši". Zamenik kapitena Aleksandar Kolarov bio je pomalo pospan dok je Dušan Tadić pozitivno zračio.

Dusan Tadic

Liverpulovo letnje pojačanje Lazar Marković najavio je svojim dolaskom "izbor za najlepšu majicu" dana.

Lazar Markovic

Filip Đorđević i Filip Đuričić bili su Markecu najveća konkurencija a nije zaostajao ni Nenad Tomović.

Tomovic Djordjevic

Djuricic

Kad smo već kod "modiranja", da dodamo da je "palac gore" za autfit dobio Duško Tošić, premda ne znamo da li je supruga umešala prste u odabir odevne kombinacije.

Dusko Tosic

I za kraj, ne možemo a da ne primetimo da su nove majice koje je kompanija "Umbro" spremila za "Orlove" jako lepe a nadamo se da će i dresovi biti kvalitetno odrađeni.

Antonio Rukavina

U svakom slučaju, nek je "Orlovima" na zdravlje novo okupljanje i da nas u buduće obraduju pobedama i plasmanom na Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Fotografije: Beta/BranislavBožić/Ds

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke