Naš ''bard'' Živa baš ume da uživa!

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.06.2016.
10:51
Izvor: Sportske.net

Iako često ume da kritikuje naše fudbalere što jure za starletama, sinoć je i naš nekadašnji selektor uživao u društvu jedne od njih...

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Naravno, utorak veče, emisija kod Dejana Anđusa, a u jeku Evropskog prvenstva neizbežan je i naš prekaljeni strateg Milan Živadinović.

Međutim, ovoga puta bio je u zanimljivom društvu hrvatske starlete Ave Karabatić, koja je tokom emisije pristala da obuče dres reprezentacije Srbije, a onda čak na nagovor trenerskog ''barda'' i da ustane i poljubi grb na dresu.

"Poljubi taj srpski grb, pa neka svi crknu od muke", poručio je Živadinović.

Sad, da li ju je iskusni Živa ovo zamolio samo zbog dresa, ili da usput vidi i još nešto, procenite sami u snimku koji možete da pogledate OVDE.

Ipak, ni Živa nije ostao dužan Hrvatima.

On je u izjavi listu ''Alo'' izrazio oduševljenje igrom Modrića i drugova i naveo ih kao primer kako se igra na Evropskom prvenstvu. Za razliku od, na primer, Belgijanaca.

''Ne znam ko je Belgijance proglasio favoritima, pa oni nisu ništa posebno! Mnogo komplikuju, nemaju igru. Pogledajte kako Hrvati igraju jednostavno.

Na turniru ne navijam ni za koga, žao mi je što nismo otišli na EP, ali sadašnja garnitura naših 'Orlova' će ići na Mondijal.

Italija i Nemačka su standardno dobre ekipe, ali me brine što su se Vels i Irska, selekcije koje su sa nama u kvalifikacionoj grupi, veoma dobro pokazale'',
izjavio je Živadinović, ali i primetio da na EP svi kopiraju ''srpsku igru ševe'', kao produkt srpsko-jugoslovenske škole fudbala.

A u priilog ovom ''otopljavanju'' srpsko-hrvatskih odnosa podsetimo se i jučerašnjeg užičkog kola koje su odigrali hrvatski navijači posle pobede nad Turskom.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PovratakraljaXXXVIII
Wednesday, 15.06.2016
17:43

Što zvezda može da iznedri to nijedan cirkus na svetu ne može :D

avatar
Paul George
Wednesday, 15.06.2016
11:09

Koliko ovaj covek ne zna zapravo.