''Narodne poslovice'' kao odgovor Terziću iz Partizana!

Autor: Darko Mitrović
sreda 12.08.2015.
14:37
Izvor: Sportske.net, kurir.rs/alo

Nismo ni sumnjali, najnovije izjave odlazećeg generalnog direktora Crvene zvezde izazvale su oštru reakciju iz Humske.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Povod za najnovije reagovanje iz Partizana, konkretno potpredsednika kluba Milorada Vučelića, bila je izjava Zvezdana Terzića na RTS-u kako bi Crvena zvezda imala odlične šanse da pred prepunom ''Marakanom'' eliminiše bugarski Ludogorec prošle godine, da je u tome nije sprečila diskvalifikacija od strane UEFA.

Kao što je poznato, umesto Zvezde, tada je u kvalifikacijama za Ligu šampiona igrao Partizan, ali nije uspeo da eliminiše bugarskog šampiona.

Naravno, ovakvo poređenje zasmetalo je čelnim ljudima u Humskoj, a najoštriji je, kao po običaju, bio upravo Milorad Vučelić.

On smatra da su ovakve Terzićeve interpretacije ''obično trabunjanje'' i da javnost sve vidi.

''Kad bi baba bila deda, Zvezda bi igrala Ligu šampiona!'', ''poentirao'' je Vučelić i dodao.

"Ima još nekoliko narodnih poslovica koje bi mogle da se iskoriste na tu temu. Svi vide šta je danas Partizan, pa čak i Vojvodina, a šta Crvena zvezda"
, rekao je Vučelić.

Tu se Vučelić nije zaustavio, već je na svoj način nastavio sa ''ocenom lika i dela'' Zvezdana Terzića, tvrdeći da je on danas, kako je ustvrdio, ''na nivou aktuelnih rijalitija''

''Što su Parovi za srpsko društvo, to je Zvezdan Terzić za srpski fudbal''
, zaključio je Vučelić, a prenose ''Kurir'' i ''Alo''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 12.08.2015
17:24

I ti bre jako smaras, sluzis samo za potpirivanje kao da nadoknadjujes za stara vremena! Silno nadoknadjujes!

avatar
pjer
Wednesday, 12.08.2015
16:56

a tesko njemu na ovu glupost odgovoriti, narocito posle ispadanja po ko zna koje godine za redom u 1. kolu kvalifikacija za uefa ligu

avatar
33
Wednesday, 12.08.2015
15:34
avatar
igor_tambur
Wednesday, 12.08.2015
15:04

Bravo majstore

avatar
D.Green4 Black&White
Wednesday, 12.08.2015
14:51

hahaha Parovi :D

avatar
Wednesday, 12.08.2015
14:45

Pošto mi nije bilo dozvoljeno tamo da odgovorim Terziću onda ću pokušati ovde: 1. Partizan je ispao od Ludogoreca nesrećno, ispao i zbog greške pomoćnika koji je signalizirao nespostojeći ofsajd kada je Lazović sam izašao ispred golmana Ludogoreca i imao stopostotnu šansu za 3:2 i prolaz u plej of LŠ! 2. Posle 3. kola protiv Ludogoreca bi kao i Partizan i Crvenu zvezdu čekalo još jedno kolo tj. Stjaua koju je Ludogorec izvukao što znači da se eliminacijom ludogorecan ne ide direktno u LŠ! 3. Pitanje je da li bi Crvena zvezda bila povlašćena i u drugom kolu kv. za LŠ i pitanje je kakvog bi protivnika izvukla i pitanje je da li bi uopšte došla u situaciju da igra u 3.kolu protiv Ludogoreca! 4. Partizan je u večitom derbiju pokazao Crvenoj zvezdi da je bolji od nje i pored ogromnih i katastrofalnih grešaka Mažića na štetu Partizana i pobeda Partizana od 2:1 preniska i mala u odnosu na kvalitet viđen na terenu! 5. A kako bez Toleta ne možemo da damo gol u Evropi možete pogledati ovde: https://www.youtube.com/watch?v=iHJncEB1yWg

avatar
NovicaKapuran1
Wednesday, 12.08.2015
15:28

Samo slijepci ne vide šta se radi u Srpskom fudbalu,gdje je naš klupski fudbal u Evropi ,gdje je reprezentacija.Ne znam čime se diče grobari a čim delije da igraju svake godine u grupnim fazama ja bih oprostio na ovim prepirkama, krivim navodima ,i replikama.Ko je ubio 7 fudbalsik funkcionera kada je sve čisto u srpskom fudbalu?Nemojte biti neozbiljni kad znamo da su kriminalci od Vučelića,Terzića,Karadžića do opštinskih fudbalskih funkcionera svak se traži ima li mene tu.Proći će te u fudbalu kao u košarci samo se troše budžetske pare na takozvane neprofitabilne organizacije,to što se uloži iz budžeta u fudbal neka se uloži u poljoprivredu,od sportova u atletiku,plivanje odbojku rukomet a fudbalske ekipe neka sebi pronađu izvor finansiranja kvalitetni menadžeri pa neka vode timove,A ne kao što je Mirko Marijanović premijer i predsjednik klba,šta će političari da rade u upravama ne razumiju se u sport malo daju klubu malo sebi na kraju gubitaši neko veći neko manji.Šta nas zanima izjava Terzića i Vučelića ko su oni šta su dali srpskom sportu ili privredi?

avatar
Wednesday, 12.08.2015
16:40

Samo slepci mogu da upoređuju Partizan i Crvenu zvezdu. Partizan skoro svake sezone igra grupnu fazu LŠ/LE. Nemam ništa protiv da se iz budžeta Srbije ne ulaže u Partizan i Crvenu zvezdu, a Partizan se ne bih ugasio zbog Telekomovih 760k € ali bi se Crvena zvezda ugasila za sada već preko 8.3M € koje dobija zahvaljujući državi. Zašto da država ulaže u atletiku, plivanje, odbojku ili bilo koji drugi sport kada je fudbal najprofitabilniji sport? Valjda je interes države da joj se taj novac vrati i da zaradi tako da ako ulaže u neki sport to treba da bude fudbal! Mirko Marjanović nije bio istovremeno predsednik kluba i državne Vlade ali jedan drugi premijer vodi jedan klub iz senke i predsednik je državne Vlade pa se pitam kako se njega nisi setio? Izjava Terzića nas zanima zato što priča laži pokušavajući da omalovaži Partizan, a odgovor Vučelića nam je interesantan jer bi mu mnogi rekli upravo ono što je Vučelić - da je zreo za rijaliti šou! Svakog dana ukazujem na mutne radnje u srpskom fudbalu pa mi niko ne može pripisati da mislim da je sve čisto, a i zašto bih ja to tvrdio ako je Terzić priznao da je igrao nameštene utakmice i da ih i dan danas ima kao nekada u Jugoslaviji?! Više puta sam objasnio kako je i zbog čega srpski klupski fudbal postao nekonkurentan u Evropi i zašto reprezentacija propada. Sve se svodi na to što država nije više moćna i ne može finansijama iz budžeta da bude konkurentna najbogatijim evropskim klubovima koji prave nedostižan kapital, kao što je to mogla do Bosmanovog pravila i stvaranje LŠ, a reprezentacija ne može bolje zbog loše atmosfere koja je stvorena zbog pokušaja upada u FSS jednog kluba i jedan od najvećih razloga neuspeha našeg fudbala ako zanemarimo finansijski aspekt su političari koji se mešaju u fudbal, a loptu u životu nisu šutnuli dok ljudi koji se razumeju u fudbal ne mogu da dođu da rade (odlučuju) zbog takvih.

avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 12.08.2015
15:42

Nema potrebe na sve replicirati, zvaces istu pricu vec milioniti put, kao da ti je Gebels bio mentor, da odgovorim samo na jednu tacku... Ironija je ta da je od promene sistema kvalifikacija bukvalno lakse uci u LS nego u LE, cak i da je nepovlascena Zvezda bi u trecem kolu kvalifikacija za LS izvukla lakseg protivnika nego u LE. Dokaz za to je Vojvodina, i vi i oni ste bili nepovlasceni, a oni su izvukli jaci tim i pored toga sto Partizan nije mogao da izvuce mnogo jace od Rumuna, dok je Vojvodina mogla mnogo gore cak i od Sampa, ironicno, ali istinito...

avatar
The Real Man
Wednesday, 12.08.2015
14:43