Napredak predstavio još jednog novajliju!

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.01.2015.
17:21
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Ekspedicija kruševačkog Napretka preselila se u Staru Pazovu, gde će narednih dana raditi na tamošnjim terenima Sportskog centra FSS. Među igračima i jedno novo lice - Taofik Biobaku.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Kruševački superligaš započeo je drugu fazu priprema za prolećni deo sezone. Ekipa Napretka će naredne dve nedelje trenirati na terenima Kuće fudbala FSS, a novi šef stručnog štaba Slavko Matić je na put poveo sledeće igrače:

Zoran Popović, Slobodan Janković, Stefan Stojanović, Stevan Luković, Slobodan Urošević, Marko Gobeljić, Miloš Stanojević, Abraham Frimpong, Marko Paunović, Srđan Dimitrov, Miloš Bajić, Ibrahim Ndiaje, Nikola Popović, Aleksandar Đoković, Luka Đukić, Miloš Vulić, Nikola Radmanovac, Marko Stanojević, Marko Ristić, Andrija Majdevac, Luka Marković, Mišel Valijant i Taofek Biobaku.

Očekuje se da se u Staroj Pazovi priključi i Nikola Trujić, za koga se poslednjih dana zainteresovala i Crvena zvezda.

A od igrača sa spiska, primećujete da je novo ime Taofik Biobaku, 24-godišnji Nigerijac, koji pokriva poziciju levog, a po potrebi i desnog beka. Prošao je mlađe selekcije belgijskog Vesterloa, a igrao je i za Atletiko sa Balearskih ostrva, člana španske Segunda divizije.

Prvu pripremnu utakmicu u Staroj Pazovi Napredak igra već u sredu u 17 časova, protiv Omladinca iz Novih Banovaca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke