Napredak poveo u Humskoj! I to na kakav način!

Autor: Darko Mitrović
petak 25.11.2016.
17:28
Izvor: Sportske.net

Šok za navijače Partizana posle dvadeset minuta igre u Humskoj.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Iako je trener Kruševljana Dragan Ivanović, uoči večerašnjeg meča protiv Partizana, izrazio očekivanje da će njegovim igračima biti teže nego protiv Zvezde u prošlom kolu, ekipa Napretka od 20. minuta vodi u Humskoj sa 1:0!

Vodeći gol za goste postigao je Marko Gobeljić, a odbrana crno-belih bila je veoma naivna u situaciji koja je prethodila golu.

NAime, stvorila se velika gužva pred kaznenim prostorom Partizana, jedan igrač Napretka je pao, ali i uspeo da pored nekoliko protivničkih igrača, iz ležećeg položaja prosledi loptu na desnu stranu, posle čega je Gobeljić prihvatio loptu i rutinski savladao Kljajića.

U prilogu je taj pogodak, a na drugoj strani, crno-beli još uvek nisu ozbiljnije pripretili, izuzev jednog pokušaja Leonarda, kada je golman gostiju odlično reagovao.



Ipak, crno-beli pojačavaju pritisak, pa je u 28. minutu Valeri Božinov pogodio prečku posle centaršuta Miletića sa leve strane.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Friday, 25.11.2016
18:40

E, moj Partizane, kad ces vise da se otarasis nekih ljudi, a neke da vratis...

avatar
MAN RED
Friday, 25.11.2016
18:40

Napredak fantastično igra,osveženje srpskog fudbala kao što je to uradio Radnički iz Kragujevca pre 5 godina.Partizan igra loše evo sad Đurđević pravi gluposti zbog mladosti i nervoze i ostavlja klub na cedilu.

avatar
Povratak kralja 46
Friday, 25.11.2016
21:13

Koju glupost je napravio Đurđević? Ništa nije uradio što nije dozvoljeno! Ovo je delo sudije koji svaku utakmicu ima zadatak da sudi protiv Partizana.