Napredak počeo pripreme bez trenera

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.06.2014.
17:29
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Fudbaleri Napretka iz Kruševca počeli su u petak pripreme za novu sezonu ali uobičajene prozivke nije bilo jer klub nije uspeo da se dogovori sa Vukom Rašovićem kojeg je želeo na mestu šefa stručnog štaba.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Superligaš iz Lazarevog grada počeo je danas pripreme za nastupajuću sezonu ali je izostala uobičajena prozivka jer Kruševljani još uvek nisu uspeli da angažuju naslednika Nenada Lalatovića.

Dosadašnji šef stručnog štaba napustio je klub prihvativši ponudu Crvene zvezde a Napredak nije uspeo da angažuje Vuka Rašovića koji je višednevne pregovore okončao negativnim odgovorom.

Prvi trening na startu priprema za novu sezonu vodili su treneri Ivan Stefanović i Miodrag Miletić a od igrača se nisu pojavili samo Gavrić i Mićić koji će se pripremama priključiti naredne nedelje ali i Ivan Milošević koji se nalazi na probi u Ukrajini.

Na prvom treningu viđeno je i jedno novo lice, bivši golman Vojvodine i Voždovca, Zoran Popović.

Novinarima se danas obratio sportski direktor Vladimir Matijašević koji je najavio dovođenje pojačanja ali nije postavljao takmičarske ciljeve u predstojećoj sezoni.

"U svoje igrače ne sumljam,dovešćemo par pojačanja koja nam fale i jurićemo vrh tabele. Do igrača i trenera je to da li ćemo juriti Evropu ili ne. Na meni kao sportskom radniku je najveća odgovornost, ali nama je budžet takav kakav jeste i možemo se boriti da budemo u vrhu tabele" rekao je Matijašević.

Sportski direktor FK Napredak komentarisao je i predlog FSS o promeni formata takmičenja i konstatovao da Kruševljani nemaju ništa protiv onoga što je Zoran Laković izneo kao plan.

Matijašević je samo izrazio želju da se od sezone 2015/2016 ponovo uvede pravilo o obaveznom sistemu u kojem bi svaka ekipa morala da ima dvojicu ili trojicu igrača ispod 21 godine u prvom timu na startu svake utakmice.

FK Napredak sezonu 2014/2015 počinje 9. avgusta kada pod Bagdalom dočekuje ekipu Čukaričkog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke