Napredak odredio prioritet zimskog prelaznog roka

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 11.11.2014.
16:36
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Dosadašnji učinak FK Napredak nije zadovoljio čelnike kruševačkog superligaša a sportski direktor Nedeljko Ostojić otkriva da već sada postoje prioriteti kada je januarski prelazni rok u pitanju.

fknapredak.rs/SlobodanSimić
fknapredak.rs/SlobodanSimić

Povezane vesti

Posle 12 takmičarskih kola u domaćem fudbalskom šampionatu FK Napredak zauzima 14. poziciju na tabeli sa 10 osvojenih bodova, odnosno dve pobede i četiri nerešena rezultata.

Takav plasman i učinak ekipe nije nešto na šta se upravljačka struktura ponosi pa preostale utakmice do odlaska na zimsku pauzu sportski direktor Nedeljko Ostojić vidi kao priliku da se zbiju redovi i osvoji još koji bod.

"Rezultati nisu onakvi kakve smo očekivali. Ali nema predavanja. Moramo da se zbijemo u redove i što bolje pripremimo za predstojeće tri utakmice u kojima realno možemo osvojiti nekoliko bodova" rekao je Ostojić.

Napredak nakon reprezentativne pauze očekuju velika iskušenja imajući u vidu da se gostuje Partizanu i Radu a pod Bagdalu stiže ekipa Donjeg Srema.

"Stručni štab mora da uradi detaljnu analizu do sada odigranih utakmica. Činjenica je da ne možemo zaboraviti dobre igre fudbalera Napretka, i da naši igrači imaju kvalitet. Ja verujem u njih" kazao je Ostojić.

Neminovnost je, međutim, da će tokom zimskog prelaznog roka doći do promena u igračkom kadru a akcenat će biti stavljen na angažovanje kvalitetnog veznog fudbalera koji bi na sebe preuzeo kreaciju u igri ekipe Saše Štrbca.

"Nama trebaju igrači koji su takmičari, a ono što nam je prioritet je jedan dobar plejmejker. Trebaju nam igrači koji svojim kvalitetom zaslužuju da budu deo porodice Napretka, i da nose grb ovog kluba" zaključak je sportskog direktora.

Jasno je, dakle, da će "Čarapani" u zimskoj pauzi pokušati da se pojačaju i da u prolećni deo sezone uđu sa ambicijom da napuste donji deo tabele i presele se u mirnu luku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke