Napredak - Besplatno na utakmicu odluke!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.06.2015.
20:27
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

U kruševačkom Napretku očekuju veliku podršku sa tribina uoči revanš meča baraža za opstanak u Jelen Superligi protiv Metalca.

fknapredak.rs/Slobodan Simić
fknapredak.rs/Slobodan Simić

Povezane vesti

S tim u vezi, uprava Napretka odlučila je da ulaznice za ovaj sudbonosni meč za njihovu ekipu budu besplatne.

''Ulaznice će se deliti na biletarnicama stadiona Mladost na dan utakmice od 09:00 sati i svi navijači će morati da imaju ulaznicu sa oznakom 0,00 dinara. Ulaznice će se izdavati uz lični dokument, a na jedan dokument je moguće uzeti maksimalno četiri ulaznice, obzirom da se radi o utakmici visokog rizika'', saopšteno je na zvaničnom klupskom sajtu.

Podsetimo, utakmica se igra u sredu od 19 časova u Kruševcu, a prvi meč u Gornjem Milanovcu je dobila ekipa Metalca rezultatom 3-1.

Najavljujući revanš, novi trener Napretka Ljubiša Stamenković je konstatovao da je Metalac sada u ulozi favorita, ali i da je zbog toga protivnička ekipa pod većim psihološkim pritiskom.

''Prvu meč loptu je dobio Metalac. Rezultatom 3:1 i primljenim golom iz kaznenog udarca u zadnjem minutu nadoknade smo otežali sebi posao, ali taj gol je dao veću obavezu Metalcu, prebacio pritisak u njihovo dvorište i ulogu favorita na njihovu stranu.

Nama je skinuo breme sa leđa i otvorio mogućnost da ono što nismo uradili u Milanovcu pokušamo da odigramo u Kruševcu, i napravimo jednu dobru utakmicu i dobar rezultat",
izjavio je Stamenković.

Njegov tim će u sredu biti oslabljen neigranjem Frimponga zbog parnih kartona, a zbog povrede neizvestan je i nastup Slobodana Uroševića, fudbalera koji se prethodnih dana pominjao kao potencijalno pojačanje Partizana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke