Napadač Spartaka i zimus hteo na Marakanu, ali bilo je - zaključano...

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.03.2017.
12:08
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Ipak, ta želja će mu se vrlo brzo ispuniti!

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Kao što znate, Crvena zvezda i moskovski Spartak u subotu od 18 časova će odigrati prijateljsku utakmicu na našem najvećem stadionu.

Biće to uzvratna poseta Moskovljana Crvenoj zvezdi, koja je pre par godina bila gost na otvaranju novog stadiona Spartaka, poznatijeg pod nazivom ''Otkritie Arena''.

Jedean od aktera predstojećeg susreta biće i napadač Spartaka Denis Davidov, koji jedva čeka da istrči na teren Marakane.

U susret ovoj utakmici, on je otkrio i da je zimus boravio u Beogradu, da je već tada želeo da poseti naš najveći stadion, ali...

''Nisam uspeo da uđem pošto je bilo zatvoreno. Ali, prošetao sam oko stadiona. Imam čak i fotografiju sa njim u pozadini. Mnogo su mi se svideli grafiti ispisani crveno belim bojama. Tamo se još na mnogim mestima mogu videti slike malog romba, simbola Spartaka. I tako, osećam se u Beogradu kao kod kuće'', naglašava Davidov.

U izjavi koju prenosi Zvezdin zvanični sajt, Davidov otkriva da se sa posebnim emocijama seća prethodnog susreta sa Zvezdom.

''Tog septembarskog dana su me obuzele neopisivo jake emocije. Sve je bilo dobro da ne može bolje biti: na stadion 'Otkritie Arena' je došlo mnogo navijača, igrali smo sa prijateljskom ekipom. I vreme nam je išlo na ruku. Uopšteno rečeno, do danas se s radošću sećam tog duela sa Srbima u Moskvi.

A sada smo svi iščekujemo 'revanš' utakmicu u Beogradu! Uzgred, bio sam već tamo. Moj prijatelj mnogo voli da putuje. Jednom mi je rekao: 'Srbija treba da se poseti obavezno'. I zimus smo za vreme odmora bili tamo''
, istakao je Davidov.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Доктор фудбала Гроф
Wednesday, 22.03.2017
15:48

Многима је сан да виде београдску Маракану.