Napadač demantuje - Nije potpisao ugovor sa Partizanom!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 21.06.2016.
09:27
Izvor: Sportske.net

Dan nakon što je plasirana vest da je iskusni napadač potpisao ugovor sa Partizanom usledio je demanti.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Bugarski mediji u nedelju su plasirali vest vezanu za Valerija Božinova i njegov ostanak u Partizanu potkrepljenu izjavom napadača crno-belih u kojoj je Božinov otkrio da je parafirao novi ugovor na dve godine.

Tako nešto navijači Partizana nisu očekivali pošto je poznato da Ivan Tomić nije bio zadovoljan učinkom bugarskog fudbalera zbog čega će biti angažovan Nikola Đurđić.

Dva dana nakon vesti o tome da je Valeri Božinov dogovorio nastavak saradnje sa klubom iz Humske bugarski internacionalac demantuje pisanja zemljaka.

"Nije tačno! Nisam govorio na tu temu..." kazao je za "Žurnal" Valeri Božinov.

Valeri Božinov je u minuloj sezoni postigao 19 golova za Partizan ali je sve pogotke upisao u domaćim takmičenjima, a učinak je morao da bude mnogo bolje ako se uzme u obzir broj stopostotnih prilika koje su stvorene za Bugarina.

"Imam još godinu ugovor sa crno-belima. Šta će da bude... Znam jedno, želim da igram za Partizan, da izborimo plasman u Ligu Evrope" poručuje Božinov.

Partizan je u ponedeljak saznao imena potencijalnih rivala u drugom kolu kvalifikacija, a protivnik crno-belih biće bolji iz dvomeča bugarske Slavije i poljskog Zaglebja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Tuesday, 21.06.2016
09:29

I meni je to odmah bilo sumnjivo, ali sam isto tako mogao i da razumem takav potez jer mu je ostalo jos godinu dana, ali to bi vec bio mac sa dve ostrice s obzirom na to da je zavoleo zemlju/grad i klub. Leo je potpisao!

avatar
Petar Petar
Tuesday, 21.06.2016
13:20

Odakle ti to za Lea?

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 21.06.2016
15:39

Nije potpisao, demantovao je Iliev...

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Tuesday, 21.06.2016
13:21

Ne mogu da navedem druge izvore, ali i ovde je bila ta vest...