Napadač Budućnosti otkrio - Ovo je idealan scenario za Podgoričane

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 10.07.2017.
17:57
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Fudbaleri podgoričke Budućnosti spremni dočekuju sutrašnji duel sa Partizanom uoči kojeg napadač šampiona Crne Gore Miljan Vlaisavljević otkriva glavni cilj u Humskoj.

fk-buducnost.me
fk-buducnost.me

Povezane vesti

Šampion Crne Gore u utorak izlazi na megdan Partizanu u okviru prvog meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Fudbaleri Budućnosti večeras će u Beogradu odraditi trening, a napadač šampiona Crne Gore Miljan Vlaisavljević otkrio je pre polaska u srpsku prestonicu u kakvom raspoloženju on i saigrači dočekuju utakmicu sa Partizanom.

"Znamo dobro ko je Partizan, ali potrebno je da uđemo u meč ne misleći da je protivnik bolji od nas. Imamo samopuzdanje, daćemo sve što imamo već u prvoj utakmici i potruditi se da ostvarimo pozitivan rezultat pred revanš", kaže Vlaisavljević a prenose "Vijesti".

Kada je reč o pozitivnom rezultatu napadač Budućnosti ima spreman odgovor. Cilj je sačuvati sopstvenu mrežu a postići pogodak.

"Potrudićemo se da postignemo gol, to bi bilo odlično. Teško je reći šta je pozitivan rezultat protiv Partizana u gostima, ali uradićemo sve da scenario bude idealan - da damo makar jedan gol, a da ne primimo nijedan", dodaje Vlaisavljević.

U taboru Budućnosti imaju samo reči hvale za rivala i pojedince koji nose dres Partizana, a čini se da je to najbolji mogući pristup u datom momentu.

Činjenica je da Partizan ima ulogu favorita pred sutrašnji meč ali će crno-beli na terenu morati da opravdaju taj epitet. Utakmica je na programu od 20.45 na stadionu Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Emperador(2018)
Monday, 10.07.2017
18:04

Hahahah drž te gaće da ne bude 3:0

avatar
Monday, 10.07.2017
18:00

Ako mislis da pobedis,ne smes da izgubis ... Ahahahaha ... Kraljevski ... Pa jeste , to sto ti zelis je lepo,dobro po vas i totalno nerealno ...

avatar
Ako cemo realno
Tuesday, 11.07.2017
01:28

Izvini sta danas nije nerealno u fudbalu, pogotovo u ovom nasem Balkanskom... To sto smo mi utripovali da su Zvezda i Partizan, Real i Barselona bivse Juge je smesno... Daleko su i jedni i drugi od ozbiljnog evropskog fudbala, pa me ne bi iznenadilo da Buducnost prodje, ne podcenjujem Partizan, ali i Buducnost ima svoje sanse svakako...

avatar
Ako cemo realno
Tuesday, 11.07.2017
21:05

To su fudbaleri, nije valjda od njih ocekujes da kazu nesto specijalno.. Pola njih su vanredno i zavrsili skole, obrazovanje im nije na nivou, a pogotovo crnogorske skole, imao sam drugara crnogorca oni sta uce u 8 osnovne mi ucimo u 5-6 bukvalno... 😄 gledam utakmicu upravo i ovima ako ne da te bar 2 gola kuci je ravno katastrofi, ovi se samo brane i ispucsvaju, anti fudbal totalno... Srecno!

avatar
Tuesday, 11.07.2017
16:45

Donekle si u pravu,svakako da je tacno da su smesni,ali pazi igraca> zelimo da ne primimo gol i da damo,a jok , bas si rekao nesto iznenadjujuce...