Nakon Lazovića ide i Škuletić?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.02.2015.
19:34
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Partizan suočen je sa potencijalnom opasnošću da deset dana pre nastavka sezone ostane bez obojice napadača pošto bi nakon Danka Lazovića i Petar Škuletić mogao da spakuje kofere.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nakon poslednje prvenstvene utakmice u jesenjem delu tekuće sezone činilo se da će navijači Partizana zimu provesti na prijatnih +6 u odnosu na prve pratioce i da će to biti dovoljan zalog za nastavak šampionata.

Turbulencije nastale pre izborne Skupštine ne smiruju se ni posle mesec i po dana jer se na pojačanja čekalo predugo, treneru je potvrđena suspenzija a ekipu je napustio i Danko Lazović koji je bio Nikolićeva "desna ruka" na terenu.

Kao da sve navedeno nije bilo dovoljno pa se u sredu pojavila informacija da bi posle Danka Lazovića i najbolji strelac ekipe Petar Škuletić mogao da napusti Humsku.

Pojedini beogradski mediji među kojima i portal "Mondo" prenose da je Lokomotiva iz Moskve zainteresovana za najboljeg strelca Jelen Superlige i da ruski klub sprema ponudu koju će čelnici Partizana teško moći da odbiju.

Dobro je poznato da je Škuletić još u decembru imao ponudu Lila i da je praktično bio na korak od potpisivanja ugovora kada je nova Uprava stopirala transfer uz obrazloženje da Crnogorac nije na prodaju.

Potom su čelnici Partizana tokom januara razmotrili svoj stav i priznali da bi Škuletić mogao da bude prodat ali je igrač decidirano odbacio mogućnost selidbe na Daleki Istok odakle su se javili interesenti.

Moskovska Lokomotiva ne spada među klubove sa zapada Evrope ali u finansijskom i organizacionom smislu može da zadovolji Škuletićeve apetite pa se postavlja pitanje da li će Nikolić ostati bez najboljeg strelca ekipe u deset dana pre nastavka prvenstva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Cipiripi-Semenke
Wednesday, 11.02.2015
20:37

Ima i gorih od nasih.

avatar
Vanja Grubač
Wednesday, 11.02.2015
21:50
avatar
Petar Petar
Wednesday, 11.02.2015
22:37

A sto, ti bi se ljutio da vasi mogu da uvaljaju nekog za 4 milki? Daj Boze da je cifra tacna i srecan mu put, a po meni je ako se ova cifra ostvari za njega ova uprava vec polozila test.