Najtalentovaniji fudbaler Rada ostvario transfer u Španiju!

Autor: Beta Beta
utorak 24.02.2015.
14:12
Izvor: Beta

Jedan od najboljih fudbalera Radove omladinske škole, Strahinja Karišić napustiće na leto klub i karijeru će nastaviti u Granadi, saopštio je danas klub sa Banjice.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Ovaj ofanzivni vezni igrač ima 17 godina i stipendista je Rada. On je bio član svih mladjih selekcija reprezentacije Srbije, a važi i za jednog od najtalentovanijih mladih igrača na svojoj poziciji.

Iz Rada nije objavljena vrednost transfera. Karišić će do odlaska u Primeru biti na raspolaganju treneru omladinske selekcije Miliji Žižiću, kao jedan od glavnih aduta u borbi za osvajanje titule prvaka Omladinske lige Srbije.

"Ovo je još jedan pokazatelj odličnog rada u jednoj od najboljih škola u Srbiji i ujedno prilika da mlađani 'Građevinar' napreduje u španskoj ligi", navodi se u saopštenju Rada.

Karišić 3. jula puni 18. godina, a sa pomešanim osećanjima gleda na odlazak u španiju.

"Žao mi je što napuštam drugare, ali mi godi poziv iz Španije, jer mi je to velika šansa da još više napredujem. Zahvalan sam svim mojim trenerima, direktoru omladinske škole i upravi kluba koji su prvo od mene napravili dobrog čoveka, pa onda fudbalera. Znam, gde god da budem, u srcu ću nositi Rad i moju Banjicu", rekao je Karišić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke