Naježićete se - FIFA napravila omaž uspehu "Orlića"!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.09.2015.
00:01
Izvor: Sportske.net

Dva i po meseca nakon istorijskog trijumfa omladinske reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu na zvaničnom "You Tube" kanalu FIFA pojavio se video koji predstavlja svojevrsni omaž istorijskom uspehu "Orlića".

Beta/AP Photo/David Rowland
Beta/AP Photo/David Rowland

Povezane vesti

Omladinska reprezentacija Srbije ispisala je istoriju domaćeg fudbala kada je 20. juna osvojila titulu prvaka sveta za igrače uzrasta do 20 godina.

Dva i po meseca nakon istorijskog trijumfa "Orlića" u finalu Svetskog prvenstva na Novom Zelandu FIFA je na zvaničnom "You Tube" kanalu napravila svojevrsni omaž tom uspehu.

Video traje nešto više od dva i po minuta, prekratko da u njega stane sve ono kroz šta su "Orlići" prošli u pohodu na trofej, a opet dovoljno da probudi emocije i natera da se naježite.

Kapiteni reprezentacija Srbije i Brazila Predrag Rajković i Danilo igraju glavne uloge u ovom snimku a kadrovi koji se nalaze u prilogu bude jake emocije i sećaju nas na uspeh kojem smo bili svedoci pre samo dva i po meseca.

Pogledajte, ovo je jedna od retkih prilika kada ćete jasno i glasno moći da čujete kako Svetska fudbalska organizacija čestita reprezentaciji Srbije uspeh vredan divljenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke