Najbolji strelac "Zmajeva" završio u Belgiji

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 31.01.2017.
14:30
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Srpska kolonija u belgijskom šampionatu postala je brojnija za još jednog člana, pošto je najbolji strelac Voždovca Jovan Stojanović otputovao na potpis ugovora sa Kortrijkom.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Generalni direktor fudbalskog kluba Voždovac Goran Grkinić potvrdio je tokom popodneva da će najbolji strelac "Zmajeva" karijeru nastaviti u Belgiji.

Strelac deset pogodaka za Voždovac tokom jesenjeg dela sezone potpisaće ugovor sa belgijskim Kortrijkom koji u svojim redovima već ima dvojicu srpskih internacionalaca.

"Ukoliko sve prođe kako treba, a ne sumnjamo da hoće, klub će dobiti pristojno obeštećenje. Iako smo imali i bolje ponude za Jovana iz drugih zemalja, ispoštovali smo njegovu želju da ode u Belgiju" kazao je Goran Grkinić.

Beograđanin će tokom dana obaviti lekarske preglede u Belgiji nakon čega će staviti potpis na ugovor sa Kortrijkom do juna 2021. godine.

"Želim svima sve najbolje u nastavku sezone, pre svega ostvarivanje cilja ulaska u plej-of, a ko zna, neka se cilj produži i neka se napravi korak ka Evropi" kazao je Stojanović pred polazak u Belgiju.

Belgijski Kortrijk zauzima desetu poziciju u šampionatu sa 27 bodova, a ove zime je već angažovao Vladimira Kovačevića iz Vojvodine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke