Najbolje od Zvezde videćemo - protiv Partizana?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 24.08.2015.
22:16
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

U Crvenoj zvezdi se i dalje radi na jačanju aktuelnog sastava, u finišu letnjeg prelaznog roka. Očekuju se još dvojica ofanzivnih fudbalera do kraja avgusta!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Iako je maltene polovina aktuelnog rukovodstva Zvezde ''u ostavci'', uprava kluba sa Marakane i dalje aktivno radi na angažovanju pojačanja, a kako večeras prenose ''Novosti'', napadač Voždovca Predrag Sikimić bi trebalo sledeći da bude promovisan, a kao ''šlag na tortu'' ovog leta očekuje se i dugo najavljivani transfer Slavoljuba Srnića iz Čukaričkog.

Kad je u pitanju 33-godišnji Sikimić, vode se završni pregovori sa Voždovcem i u utorak bi već posao mogao da se realizuje. Podsetimo, radi se o napadaču sa kojim je trener Crvene zvezde Miodrag Božović uspešno sarađivao u Rusiji i koji bi se u njegov sistem rada odlično uklopio.

Znatno neizvesnije je oko transfera Slavoljuba Srnića. Pisali smo već da se on nalazi na raskrsnici, između Crvene zvezde i španske Selte, ali s obzirom da Španci i dalje oklevaju, iz dana u dan rastu Zvezdine šanse da Srnića vrati u svoje redove, posle nekoliko godina u Čukaričkom.

Prepreka je i obeštećenje od 300.000 evra koliko bi Zvezda trebalo da izdvoji, ali na Marakani i dalje rade na ovom transferu, što je potvrdio i sportski direktor Blažo Raosavljević.

''Postoje šanse da se Srnić vrati u Zvezdu, a mi sve činimo da dobijemo još jedno pojačanje na kojem insistira trener Božović'', prenose ''Novosti'' njegove reči.

Kao što verovatno već znate, za Zvezdu je sinoć par minuta odigrao i Aleksandar Luković, koji se oporavio od povrede i koji će iz meča u meč imati sve veću minutažu, a za duel sa Partizanom bi trebalo da bude potpuno spreman, baš kao i novajlija Luis Ibanjez, koji je lakše povređen posle meča sa Čukaričkim.

I tek tada, dakle u utakmici protiv Partizana, konačno bi trebalo da bude viđena jasna slika Zvezdinog sastava za ovu sezonu. Ukoliko stignu i najavljena pojačanja, crveno-beli bi svoju pravu snagu mogli da pokažu protiv ''večitog rivala'' i pokažu koliko su opravdana očekivanja o osvajanju titule narednog proleća.

Važna vest je i da će golman Predrag Rajković gotovo sigurno ostati, što je on i sam juče potvrdio posle meča sa Javor Matisom.

''Moj poslednji meč u Zvezdi bi trebalo da bude na kraju sezone kada podignem titulu. Naježio sam se kada sam čuo da mi navijači skandiraju i daću sve od sebe da im uzvratim na najbolji način'',
naglasio je Rajković.

Dakle, taj Zvezdin idealni tim ove jeseni mogao bi da uskoro izgleda ovako:

Rajković – Petković, Pavićević, Luković, Ibanjez – Donald, Grujić – Plavšić, Katai, Vijera (Srnić) – Jović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

30 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Tuesday, 25.08.2015
21:06

Jedva cekam, i mi i komsije smo se lepo pojacali, red bi bio da posle puno godina pogledam jedan dobar derbi.

avatar
STRELAC
Tuesday, 25.08.2015
18:45

Рајковић: Дижем пехар у мају

avatar
Srbija voli Zvezdu
Tuesday, 25.08.2015
11:54

Grofe utabaj ih.

avatar
Sukica9
Tuesday, 25.08.2015
10:54

Partizan ce da satre Zvezdu, u to budite sigurni

avatar
Tuesday, 25.08.2015
10:32

razbiće vas partizan

avatar
Poznavalac
Tuesday, 25.08.2015
10:15

Ako ne dobijemo ovakvu iz godine u godinu slabiju zvezdu sa dva gola razlike koja skoro nikog nije u stanju da pobedi,a da namesti onda vise i necu da pratim ovaj nas fudbal i ligu.elem,ocekujem bar dva gola razlike jer je kvalitet na nasoj strani i ocekujem rutinsku pobedu,a bez ikog da provociram i omalovazavam..

avatar
D.Green4 Black&White
Tuesday, 25.08.2015
09:06

To sigurno!!!! Hahahahahaha Sto se plasite da ce te da izgubite?Kad znate da ce te da izgubite !!? I da ni sledecu sezonu necete igrati evropu !!!Tj ko zna kad...

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Tuesday, 25.08.2015
04:23

U drugom delu sezone ce se videti snaga

avatar
Tuesday, 25.08.2015
02:02

obecao mag titulu ... sta koji moj gledamo JSL ? mi cemo igrati LS posteno , a skorojevixi neka igraju Terza super ligu

avatar
ujka Vanja
Tuesday, 25.08.2015
02:00

Ja ne vidim drugi nacin da Zvezda plati Srnica,osim ako ne prodaju Rajkovica/ili Jovica.Drugacije ne mogu da skupe 300k evra...mada kad bolje razmislim mogu...kao i za Plavsica i Matosa.

avatar
Gorann
Tuesday, 25.08.2015
17:06

Nemoj nista da se brines. Rukovodstvo kluba najbolje zna da li mogu da skupe taj novac ili ne.

avatar
igor_tambur
Monday, 24.08.2015
23:42

Fabrisio je bolji od svih igrača zvezde zajedno u odbrannOdbrani

avatar
igor_tambur
Monday, 24.08.2015
23:40

To je tim koji ce Partizan prosto i iskreno rečeno samleti pogledajte Partizanov sastav i jači i iskusniji Živković Vulićević Balazic Fabrisio Bandalovski Jevtović Brasanac Ilić Živković Abubakar Bozinov i dodajte izvezno Devica e oni ce zgromiti zvezdu malu iz zlezniki il kalemegdana!

avatar
Gorann
Tuesday, 25.08.2015
17:10

Zivkovic kiksara, Vulicevic i Balazic kiksaju u odbrani, Fabrisio los, Jevtovic los, Ilic penzija, Bozinov nula.

avatar
Monday, 24.08.2015
22:44

Рајковић, Луковић (ако је то онај из Зенита), Катаи и Јовић - то су играчи за које сам чуо, за остале никад у животу... И да, за Срнића сам исто чуо. Није ни чудо што сте за 10година, отприлике толико утакмица у Европи одиграли. Само гомилате неке анонимусе које после једва отерате и којима после преко разних арбитража исплаћујете незаслужене зараде са каматама уместо да враћате дуг и да разигравате вашу децу...