Nađ besan - Sprema se izborna farsa u Humskoj?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.12.2014.
21:22
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Navijači Partizana se sigurno sećaju kako je svojevremeno na izborima u Partizanu prošao Savo Milošević kada se kandidovao za najvišu rukovodeću funkciju u klubu. Sličan scenario ćemo, po svemu sudeći, gledati i narednih dana.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Podsetimo, aktuelno rukovodstvo Partizana odlučilo je da podrži sadašnjeg potpredsednika Mileta Jovičića za novog predsednika kluba iz Humske i, realno, bilo bi pravo čudo da on ne pobedi na predstojećim izborima.

U prilog tome i današnje izjave Alberta Nađa, nekadašnjeg fudbalera, reprezentativca, a kasnije i sportskog direktora Partizana, koji je stao iza kandidature Sretena Nikolića.

Kao što je poznato, uoči izbora će se sprovesti i kandidacioni zborovi, a upravo u tom procesu, Albert Nađ vidi pokušaje manipulacija, kako na izborima ne bude bilo neizvesnosti.

''Pokušavaju da od glasanja naprave farsu postavljanjem svojih delegata. Da li je normalno da na spisku kandidata za Skupštinu nema ekonoma Branka Vučićevića Gavrana posle svega što je dao za Partizan? Nema ga samo zato što je bio potpisnik peticije kojom je traženo da se organizuje vanredna skupština'', tvrdi Nađ, a prenose ''Novosti''.

On čak dodaje i da se spremaju izbori ''iz Miloševićevog vremena, od pre 5. oktobra'', ali uverava i da se neće predati bez borbe.

Govoreći o radu aktuelnog rtukovodstva, Nađ je naveo i najsvežiji primer u vezi sa najavljenim sponzorstvom ''Unikredit banke''.

''Servirali su i tu priču zbog ulepšavanja slike o situaciji u klubu, ali je ubrzo stigao i demanti. Mnogo je nepravilnosti u pripremanju Skupštine...'', poručuje Nađ.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mileta
Monday, 22.12.2014
22:24

Ti si rekao svoje.U stvari nisi rekao.Rekao si da ces reci sve pa nisi rekao.Sad treba da cutis.