NA TITULU - ''Orlići'' nemaju nameru da stanu!

Autor: Beta Beta
utorak 16.06.2015.
14:52
Izvor: Beta

Odlično raspoloženje, optimizam među našim reprezentativcima uoči završnih borbi na Svetskom U20 prvenstvu na Novom Zelandu.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Omladinski reprezentativac Srbije Nemanja Antonov rekao je danas da je nacionalna selekcija na Svetskom fudbalskom prvenstvu za igrače do 20 godina na Novom Zelandu pokazala da poseduje kvalitet i dodao da će polufinalnu utakmicu s Malijem odlučiti "mentalitet i karakter".

"To što smo pobedili Mali u grupi pokazuje da imamo kvalitet i da smo verovatno bolji tim, ali svesni smo da to moramo da dokažemo još jednom u utakmici koja ima mnogo veći ulog i u kojoj nema popravnog ispita.

Oni su u međuvremenu napravili odlične rezultate, eliminisali su dve ozbiljne selekcije i pokazali da sa njima nema šale.

Mi verujemo u sebe, ali znamo da za pobedu moramo da pružimo maksimum, da igramo na istom nivou kao što smo to do sada radili",
rekao je Antonov, a prenosi Fudbalski savez Srbije.

Izabranici Veljka Paunovića su u grupnoj fazi takmičenja već pobedili Mali sa 2:0, ipak fudbaleri Srbije su uvereni da će sutrašnji meč biti u potpunosti drugačiji.

"Predivan je osećaj biti polufinalista šampionata sveta, mislim da u ovom trenutku još nemamo dovoljno vremena da o tome razmišljamo jer se fokurisamo na predstojeću utakmicu.

Ali ova grupa momaka je to zaslužila i kada smo govorili da možemo nešto ozbiljno da napravimo, nije bilo mnogo onih koji su u to stvarno verovali.

Bili smo čvrsto ubeđeni, da je ovo takmičenje naša velika šansa i da je ne smemo ispustiti. Stigli smo do same završnice i sada nemamo nameru da stanemo"
, rekao je vezni fudbaler Andrija Živković.

Srbija će se sutra ujutro u 9.30 u Oklandu sastati sa Malijem u polufinalu Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina na Novom Zelandu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 16.06.2015
17:08

Nego sta! Samo napred!

avatar
Mesi G.O.A.T.
Tuesday, 16.06.2015
16:01

Previše smo se uzdigli sad nakon pobjede umjesto da ostanemo smireni i na zemlji,možda će nam se ovo odbiti o glavu.

avatar
Slaven CFC
Tuesday, 16.06.2015
17:53

pomjeri se s mjesta...

avatar
Radovan Filipovic
Wednesday, 17.06.2015
12:16

Pusti momke da uzivaju, deca su to jos. Uzdigli su se i, evo, sa Brazilom u finalu

avatar
Toni Kroos
Tuesday, 16.06.2015
15:46

Dovoljno je reci sledece: JEDINA evropska selekcija u zavrsnici SP-a!

avatar
Milenko Maksimovic
Tuesday, 16.06.2015
15:06

Bravo momci vi ste ponos nacije..vi ste i sa tim uspehom dovoljno uradili.puno srece sutra.a vi sto blejite po vestima i komentarisete milan real i druge strane klubove vi niste pravi srbi..jer nedajete nikakvu podrisku srbima u dalekom svetu..

avatar
Z
Tuesday, 16.06.2015
15:02

Sta god se desilo, za mene ste vi vec sada SAMPIONI!!!!!! Svaka vam cast, i samo hrabro!!!!!!!