Na redu odlasci iz Zvezde, šta će biti s Lućom i Kataijem?

Autor: Beta Beta
sreda 03.08.2016.
01:04
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Luis Ibanjez rekao je da mu je teško pala eliminacija od Ludogoreca i da mu je mnogo žao jer je ekipa dala sve od sebe.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Zvezda je eliminisana od Ludogoreca u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Obe utakmice završene su 2:2, ali je bugarski klub bio bolji u produžecima revanša, u kojima je dao dva gola.

"Teško mi je pao ovaj poraz. Borili smo se. Dali smo sve od sebe, ali presudilo je njihovo iskustvo. Mnogo mi je žao", rekao je Ibanjes novinarima posle utakmice.

Ibanjez je rekao da mu je krivo zbog crvenog kartona Gelora Kange u poluvremenu. Kako je rekao, Zvezda bi bila u velikoj prednosti da je do kraja utakmice imala igrača više.

"Nisam video tačno šta je bilo, ali šteta svakako. Mogli smo da imamo igrača više", rekao je Ibanjes.

On je naveo da mu je bila čudna situacija kod trećeg gola Ludogoreca, koji je Vanderson Farijas postigao nakon što je verovatno bio u ofsajdu.

"Čudno mi je bilo da je toliko brži od mene. Kažu da je bio ofsajd, ali šta da radimo kad ga sudija nije svirao", kazao je Ibanjes.

Crveno-beli će igrati baraž za Ligu Evropa, a Ibanjez je rekao da je "tu" do kraja kvalifikacija.

"Tu sam do kraja kvalifikacija, a videćemo šta će biti posle", rekao je argentinski levi bek.

Njegov saigrač Aleksandar Katai rekao je da žali zbog crvenog kartona Kange.

"Šteta zbog crvenog kartona. Uspeli smo da se vratimo u drugom poluvremenu, a pitanje je šta bi bilo da smo ostali sa igračem više. Stvarno ne znam šta bih više mogao da kažem", rekao je Katai.

Kada je reč o njegovom ostanku u Zvezdi, kratko je kazao: "Videćemo šta će biti".

Zvezda će u petak na žrebu u Nionu dobiti protivnika u baražu za plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

34 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Wednesday, 03.08.2016
17:25

Ibanjeza odmah prodati, kao i celu odbranu. Kataija niposto.

avatar
crni bombarderos
Wednesday, 03.08.2016
15:04

Cudno mu sto je igrac toliko brzi od njega kao da je ofsajd bio tri metra. A sta bi kod cetvrtog gola tu nije bilo ofsajda?

avatar
Wednesday, 03.08.2016
16:57

nije bilo ofsajda,nemoj da se tesis druze :D

avatar
Yeti Sumadinac
Wednesday, 03.08.2016
14:40

Idu na dorucak pa ce posle da odmore dok im se hrana ne slegne.

avatar
predrag3
Wednesday, 03.08.2016
13:37

Do juce su bila boli glava pojacanja a sada nista. Kada igraci izjave da su imali igraca vise prosl ibi sigurno dovoljno govori o igracima. Pa sta treba, da izlaze sa 10 igraca da pobedite ? Sramota ! Neka Terzic objasni situaciju jer ako se zalomi dobra ekipa zanaredno kolo i ne prodju bice potop....

avatar
Yeti Sumadinac
Wednesday, 03.08.2016
14:41

A jel si siguran da ce da bude potop ili samo pljusak. Zamoci glavu u lavor pa proveri koliko je dubok mulj.

avatar
Don Silvio
Wednesday, 03.08.2016
13:06

Nije ludogorec bolji nijanse su u pitanju al ono sto mi nemamo a oni imaju je iskustvo i dobro snimljen prvi mec. Videli su da sve ide preko kange pa su uvek tu bila 2-3 igraca, takodje i da je kratkih zivaca pa su ga i ispovocorali sve je to dobra piprema. Takodje da spora odbrana stoji visoko o da dugom loptom mogu cudo napraviti. Krivo mi ja sto je zvezda igrala kukavicki i na kraju se to odbilo od glavu. Ako vec ogras tako a znas da to je odbrana spora pa stavi libera iza stopera da cisti te lopte u prostoru i ta utrcavanja zaboravi na ofsajd i igraj na pozitivnu nulu niko ti nista posle nece prigovoriti

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Wednesday, 03.08.2016
15:52

Oni su debelo bolji od vas, i ovo što ste se koprcali da zahvalite grofu jer bilo koji drugi trener koji vam je bio pre njega bi popio 10 komada u dvomeču!

avatar
Capitano
Wednesday, 03.08.2016
10:18

Sto se tice odlaska Ibanjez neka ide, za njega je vec stigla zamena. Za Kataija ako stigne dobra ponuda prodati ga, ako ne ponuditi mu produzetak saradnje. Jeste da bi odlazak Kataija bio veliki gubitak ali i Plavsic moze na krilo, a i onako su dosla par pojacanja na krilnim pozicijama. Sto se tice Vieire ako ode treba dati sansu Stefanu Ilicu. Mislim da ne treba dovoditi vise nikog za ovaj prelazni rok, tu su igraci iz U19, sigurno da ima talentovane dece kojima treba pruziti sansu.

avatar
Дадоредстар
Wednesday, 03.08.2016
13:12

Mislim da nam je odbrana šuplja ali ono do daske??!!! Centralne Bekove moramo dovesti

avatar
IgorRS
Wednesday, 03.08.2016
10:08

Grobar sam, ali mislim da Kataji u Zvezdi vrijedi pola tima i da se njegov izostanak teško može nadoknaditi. Svi ostali imaju dostojne zamjene. Ali bez obzira na sve, u domaćoj ligi će ponovo biti razlika najmanje 30 bodova i to je ono što me najviše boli. Partizan nikad nije bio lošiji i bez obzira ko dođe da bude trener, slijedi nam katastrofa. Privremena uprava, privremeni trener, privremeni igrači i privremeni rezultati...... Bože sačuvaj.

avatar
Don Silvio
Wednesday, 03.08.2016
13:27

Dok god imamo takve razlike izmedju zvezde i partizana i ostalih klubova ovako ce nam biti u evropi jednostavno nema dovoljno jakih utakmica a forma se tempira za pogresan period. Ja ne mogu shvatiti da se u trecem kolu kvalifikacija vuku ko babe u 70minutu. Gadjaju formu za kraj maja i finale ls. Mi moramo biti najjaci upravo u ovom periodu jer to su nam najvaznije utakmice

avatar
IgorRS
Wednesday, 03.08.2016
20:56

Mislim da se tu ništa ne tempira. Radi se stihijski, samo da se preživi, bez ikakvog plana i selektiranja igrača. O ostalim klubovima ne treba trošiti riječi. Novopečeni treneri nemaju znanje, niti iskustvo, a samo oni hoće da se prihvate ovakvog posla. Zvezda je barem pokušala i umrla časno. Kakve će posljedice snositi - vidjećemo. Ako ispanu iz LE, nek im je Bog na pomoći, a mom Partizanu neka je već sada Bog na pomoći.

avatar
Jedan jedini
Wednesday, 03.08.2016
09:27

znaci idu,da snimaju novi film dom za vesanje

avatar
CZYNWA
Wednesday, 03.08.2016
09:05

Luco, Donald i Hugo imaju kvalitet za mnogo bolje ekipe od Zvezde, a Kataija da ne spominjem. Kanga, ako je istina da ima 500K, raskinuti ugovor, kao i sa Ruizom koji nije nista bolji od: Babunskog, Avramovskog, Lukovica, a od Plavsica je dvije klase ispod. Stoper nam je trebao, vise ne treba, samo nek vrate malog Stojanovica, ili eventualno dovedu nekoga ko se moze prodat kasnije (Maras, Sedlar, Crnomarkovic...). Kahriman - Petko (Cvele), Rendula (Lune), Fibel/Maras (Stojanovic), Ristic (Milosevic)- Le Talek (N.Jovanovic), Poletanovic (Racic) - Srnic (Lukovic), Plavsic (Babunski), Mouce (Jovovic) - Ilic (Sikimic, Joveljic)

avatar
DeXy \'92
Wednesday, 03.08.2016
09:01

Mislim da treba da idu,odavno su oni prerasli nase njive,taman da zarade nesto posto od ls nema nema nista treba da se plate ovi igraci...

avatar
Poznavalac
Wednesday, 03.08.2016
08:58

Za 4miliona manje-vise koliko ce zvezda dobiti moze da dovede ako. znaju i bolje igrace!

avatar
Cica Boris Fr
Wednesday, 03.08.2016
09:50

Za ti 4 miliona nece biti problema, svi znamo odakle se Zvezda finansira u poslednje 2-3 godine !!

avatar
The Real Man
Wednesday, 03.08.2016
11:19

A cime ce da plate ove sto su doveli?

avatar
Vladimir Dutina
Wednesday, 03.08.2016
08:34

Smešno. Kakva crna borba. U produžecima nisu potrčali kao ljudi. Sramota. Ali ja nisam ni očekivao da prodju, navikao sam da naše ekipe nemaju života u sebi.

avatar
saka7903
Wednesday, 03.08.2016
08:17

Od neceg mora da se zivi.Sto se tice Ibanjeza nije bio ni 20% od onog sto je pokazao prosle sezone (videlo se da mu je mozak vec na drugom mestu),a za Kataija mislim da imamo priblizno adekvatnu zamenu tako da dobro ce doci lova i od njegovog transfera.

avatar
Povratak kralja XLI
Wednesday, 03.08.2016
07:13

A što ne kažete kako je Plaštun dobio drugi žuti? Nije ni bio prekršaj, on se okrenuo i nije više ni učestvovao u igri, mrdnuo nije, a Muče namerno udara u njega i pada. Penal za zvezdu je isumnjiv, Stojanov ga sigurno nije skrivio iako je dobio žuti karton. Što ne kaže da mu je sudija oprostio crveni kad je s leđa povlačio Kafu za dres kao poslednji igrač odbrane, samo što je Kafu nastavio, sudija pustio prednost, a onda propustio da isključi I banjeza?!

avatar
MANUTD
Wednesday, 03.08.2016
11:43

To ne menja cinjenicu da cemo sa ili bez crvenog kartona i dalje raditi sa Partizanom kako i sta hocemo. Je l' si to presao u Bugare, Ludogorec ti omiljeni tim?

avatar
Drkadzija
Wednesday, 03.08.2016
05:34

ma treba to sve rasprodati, sta god moze da se uvalja ... nema leba od ovih stranaca....staviti da igraju Plavsic, Poletanovic ... dovesti jos nekog talentovanog klinca, pa graditi ekipu polako. Domacu ligu cemo ionako uzeti bez problema. Strance treba zadrzati samo one koji donose prevagu na terenu, mediokriteti nam nisu potrebni. Dok su igrala zvezdina deca za 100 maraka niko nas na Marakani nije ponizavao kao ovi Bugari, ej, Bugari ....

avatar
Drkadzija
Wednesday, 03.08.2016
05:27

ti uzivas dok ja placem, placem i tugujem AAAAAAAA A AAAAA... placem i tugujem

avatar
El Diablo
Wednesday, 03.08.2016
02:40

Luco je otisao u Tursku.Navodno ima dogovor sa Turcima da predje kod njih kad Zvezda ispadne iz kvalifikacija za LS.

avatar
brekbaCh
Wednesday, 03.08.2016
01:58

Ma ovaj Ibanjez je mislima vec otisao, nije ni cudo da je ovako lose odigrao. Nikada mi nece biti jasno, zasto nasi timovi zadrzavaju neke igrace koje su vec prodali.. pa zabole njega sad da gine za nas, kad je vec otisao, aman.

avatar
Danijella
Wednesday, 03.08.2016
01:54

Glupo je sto smo toliki demagozi, nisam hejter ali zasto zalimo zbog crvenog kartona i ta fora kao pitanje je kako bi bilo da nismo dobili crveni, pa i njihov igrac dobio crveni to je kao normalno ? Pitanje je sta bi bilo da i njihov nije dobio dva zuta u roku od 60 sekundi, i to je glup crveni.

avatar
Paul George
Wednesday, 03.08.2016
01:47

Ova dvojica sigurno idu plus Vieira,e sad da li ce otici odma ili posle plej ofa to je pitanje,uglavnom,Luco cesto si kupio prasinu za Vandersonom,tako da nemoj da te cudi,iako i ja msm da je bio mali ofsjad.

avatar
ZubA
Wednesday, 03.08.2016
01:46

To je problem kod nas, ne mozemo ekipu da ostavimo na okupu duze od sezone. Da se igra par sezona imali bi iz godine u godinu sigurno vise klubova u evropi.

avatar
svojnasvome
Wednesday, 03.08.2016
01:44

A vide li ti mozda penal koji vam svirao...sramota pa ni terzic vam ne bi to svirao..vide njihov ofsajd u finisu....ma treba skute da ljubite sudiji...kako ste odvratno nerealni...budi covek kad vec nisi narastao pa kazi idu dalje jer su bolji ...ajd za nijansu nego za klasu bre....kad god su hteli bili su opasni...sta ste vi imali. Poklon od njihovog golamana taj penal kao poklon i ona sansa donalda

avatar
svojnasvome
Wednesday, 03.08.2016
01:37

A sta je osecao Luco?! Sta je osećao pred tekmu? Sta je bre legijo stranaca....

avatar
Marco Popovich
Wednesday, 03.08.2016
01:16

Sad ce veliki Grof da trazi jos 4-5 stranca :)

avatar
Toni Kroos
Wednesday, 03.08.2016
01:11

Treba da odu obojica jer zasluzuju daleko bolju i organizovaniji ekipu od ove koju mi imamo! Katai bi u Dinamu bio bolji od Pjace,ubedjen sam! Srecno obojici u nekom drugom klubu!