Na pomolu novi obrt - Hoće li Škuletić za Fofanom!?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 11.01.2015.
21:49
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Izgledalo je da je Partizan odbijanjem ponude Lila rešio pitanje ostanka najboljeg strelca u Humskoj. Ali, izgleda da ima novih momenata...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Jesenja golgeterska serija Petra Škuletića u dresu Partizana svakako nije ostala neprimećena, bez obzira na (ne)kvalitet našeg šampionata.

Ozbiljno interesovanje francuskog Lila je to i potvrdilo i prvi strelac Superlige je uoči Nove godine umalo završio u ovom klubu.

Ali, Partizan je preuzelo novo rukovodstvo, odlučilo da Škuletića zadrži u Humskoj i da sačeka neku novu, primamljiviju ponudu.

Verovalo se da će se na takvu ponudu čekati do leta, ali ''Novosti'' večeras prenose svoja saznanja da uprava crno-belih ove zime neće tako lako zadržati Škuletića. Naime, navodno je sada aktuelno interesovanje jednog kineskog kluba i ne bi trebalo da iznenadi ukoliko njihova ponuda bude izdašnija u odnosu na onu iz Francuske.

U tom slučaju, u Humskoj će se ponovo naći na velikom iskušenju da li da i dalje insistiraju na Škuletićevom ostanku, s obzirom da je jedna ozbiljna finansijska ''injekcija'' neophodna Partizanu, kako bi se rešilo pitanje zaostalih dugovanja.

Podsetimo, Partizan je već ostao bez jednog od napadača, Ismaila Beka Fofane, koji se takođe otisnuo na Daleki istok, u redove kineskog drugoligaša Ćingdaa.

Hoće li i Škuletić za njim, znaće se narednih dana, na startu priprema crno-belih za prolećni deo sezone...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke