Na 'Marakani' prelomili - 'Razbijač' iz Konga prva opcija!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 17.01.2017.
09:29
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Ukoliko fudbalski klub Crvena zvezda do kraja zimskog prelaznog roka bude angažovao napadača iz inostranstva, prednost će imati reprezentativac Konga.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nekoliko stranih imena dovedeno je u vezu sa Crvenom zvezdom kada se govori o angažovanju pojačanja u navalnoj liniji tima, ali je klub iz Ljutice Bogdana napravio svoj izbor.

Ukoliko Crvena zvezda bude angažovala stranca na poziciji napadača to će biti Džeremi Bokila, reprezentativac Demokratske republike Kongo i bivši član Tereka iz Groznog.

Stručni štab je procenio da je reprezentativac DR Kongo vredan čekanja iako još uvek nema "čiste papire", a pritom se nalazi sa nacionalnim timom na Kupu afričkih nacija u Gabonu.

Prevashodno je potrebno da Džeremi Bokila dobije raskid ugovora u kineskom Gvangžuu R&F nakon čega će Crvena zvezda dati svoj finansijski maksimum kako bi ga privolela u svoje redove.

Tačno je da bi Džeremi Bokila na Kupu afričkih nacija mogao da podigne sebi cenu, ali samo u slučaju da se njegov status promeni, pošto trenutno ima status rezerve.

Na stadionu "Rajko Mitić" veruju da to što bi Bokila propustio veći deo priprema za drugi deo sezone takođe ne bi predstavljalo problem, posebno zbog činjenice da je reprezentativac DR Kongo rešenje na duge staze.

Zimski prelazni rok u Srbiji zvanično počinje 23. januara i traje do 17. februara što znači da Crvena zvezda ima dovoljno vremena za čekanje na Džeremija Bokilu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 17.01.2017
20:45

Za jednog stranog i pravog napadača Zvezda se ne može financijski nositi ni sa prosečnim zapadno evropskim timovima. Ako se on pokaže na Kupu Afrike uzeće ga neko drugi.

avatar
LyO
Tuesday, 17.01.2017
18:09

Kada igram menadzer imam dva glavna spica i tri mlada i talentovana napadaca, da ih ubacujem i ako se neko od njih pokaze postane prvi spic ili se dobro proda, a ovako sa 15 napadaca i svi manje vise matori, nema tu ni para ni rezultata, ne svidja mi se se sto Grof ne gotivi mlade igrace i sto ne forsira bar trojicu, jer ovako nece biti ni para ni evrope.

avatar
Delije Sever 021
Tuesday, 17.01.2017
16:08

Odlično. Probajte da mu umesto plate Date ovih ostalih 6-7 napadača polutana što ste navukli a ni sami ne znate zašto,bilo bi finansijski isplativije...vucete igrače,ni sami ne znate zašto,potpisujete po 15 igrača u prelaznom roku da bi njih 13 probali da se otarasite već u sledećem...kakva je to magija Teezo? Nema plana,nema ničega.

avatar
Volem Vosu
Tuesday, 17.01.2017
11:01

Kad god neko napise da je neki igrac u nasoj ligi resenje na duge staze, umre jedna mala panda.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 17.01.2017
10:56

Људи доводимо превише нападача због којих наши таленти неће добити праву шансу. Не допада ми се што Гроф нема поверење у младе играче а има их петорица који су потписали професионални уговор (Вучичевић, Романић, Јовељић, Илић и Сенић). Ту су још Милић, Јововић, Вукајлија, Павков, Орландић и Сикимић. Зар су нам стварно потребни толики нападачи а сви знамо да нам највише шкрипи у одбрани.

avatar
Delije Sever 021
Tuesday, 17.01.2017
16:13

Mogli su dovesti Djurdjevica i vise nikog. Unesto toga potpisuju neke polutke,sta ce nam violinista,sta onaj PaNjkov,sta ce ovaj iz Spartaka, pa ovog Ilica doveli skori,sad ga poklanjaju Radnickom...a to su sve ugovori na 2-3 god. I kad budu odlazili svi ti sto su došli,za jesno 6 meseci,ima da nas debelo oštete. Ne pita se tu grof čini mi se,to Terza pravi neke kombinacije,ko zna sta radi. Po igri partizan je bio bolji od kad je došao celavi kukavac,koliko mi se po pojacanjima čini ništa nas dobro ne čeka,ovo je postala ludnica i uooste mi se ne svidja

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 17.01.2017
21:15

Мени стварно више ништа није јасно то непотребно гомилање играча. Није ми јасно ни због чега код Грофа ни један млади играч није добио шансу.