Na "Marakani" mogu samo da žale - Ovo je bio Matićev plan!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 29.08.2017.
10:26
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler Mančester Junajteda Nemanja Matić priznao je da je svojevremeno imao ogromnu želju da karijeru započne i završi u Zvezdi.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Srpski internacionalac Nemanja Matić promenio je ovoga leta sredinu i iz redova aktuelnog prvaka Engleske prešao na "Teatar Snova".

Nakon starta sezone u Premijer ligi mnogi procenjuju da je Čelzi napravio ogromnu grešku puštanjem Matića u Mančester Junajted, a srpski reprezentativac u razgovoru za "Telegraf" otkriva kakvi su bili njegovi planovi kada je karijera u pitanju.

"Meni je bio san da počnem i da završim karijeru u Zvezdi. Proveo sam tamo pet godina, ali nisam imao priliku da ostvarim taj svoj san i debitujem za prvi tim. Život me odveo na drugu stranu. Sada su već i godine prošle i nemam više baš tako jaku želju", priznao je Nemanja Matić.

Prve fudbalske korake Nemanja Matić je napravio u ekipi Vrela, a potom je bio član Obrenovca, Crvene zvezde, Partizana i Jedinstva iz Uba.

Na seniorskom nivou Matić je nosio dresove Kolubare, Košica, Čelsija, Vitesea, Benfike, a od ovog leta nastupa za Mančester Junajted.

Osvajao je titule prvaka Engleske i Portugala, a u svojim vitrinama ima i četiri medalje namenjene osvajačima kup takmičenja u Engleskoj, Slovačkoj i Portugalu.

Zvezda može da žali što Matićev talenat nije prepoznat na vreme zbog čega jedan od najboljih igrača u novijoj istoriji Srbije nije dobio priliku da zaigra u prvom timu bivšeg šampiona Evrope.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Tuesday, 29.08.2017
16:12

A kojem igracu u Srbiji i srpskoj dijaspori Zvezda nije zivotni san.

avatar
Tuesday, 29.08.2017
20:25

evo npr Maticu

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Wednesday, 30.08.2017
13:53

Zasto onda izjavljuje svoju zal sto mu se taj san nije ostvario. Citas li ti tekstove ili samo kao i obicno trolujes na vestima o Zvezdi.

avatar
SvetskiSampion
Tuesday, 29.08.2017
13:05

Nek dodje za god dana :)

avatar
!?!?!?!?!?
Tuesday, 29.08.2017
12:19

Opet su odlučili zvezdini "veliki" stručnjaci !!! Kaošto danas odlučuje Terzić.

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 29.08.2017
11:01

To je realnost da nasi najbolji igraci uopste nisu videli ni Zvezdu ni Partizan,SMS,Tadic,Matic,Gacinovic i super su im karijere,ovi iz Partizana i Zvezde il igraju u sklj klubovima ili su u osrednjim klubovima bez minutaze.